Op zoek naar massage behandeling?

massage behandeling
Energetische massage behandeling Thermen Bussloo.
U bent hier: Home Behandelingen Massages Energetische behandeling. Energetische behandeling Reiki 50 min. Een Energetische behandeling is erop gericht positieve levensenergie Chi of Ki uw lichaam in te laten stromen, waarbij de behandelaar die energie overbrengt door middel van handoplegging.
Bindweefselmassage is een goede behandeling tegen huidveroudering.
Indicaties waarbij geen bindweefselmassage mag worden uitgevoerd. na de 7e maand zwangerschap. specifieke medicatie, zoals.: middelen met Corticosteroïden. De bindweefselmassage begint met een oppervlakkige reiniging. Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een passende dag of nachtverzorging. Bindweefselmassage gezicht incl.
Behandeling Elysium.
Uw ontspanningsmassage kunt u hier boeken of vraag bij de receptie of er nog mogelijkheden zijn tijdens uw verblijf in ons wellnessresort. Indien u zwanger bent kunt u deze behandeling helaas niet ondergaan. Klassieke massage 25 minuten. Klassieke massage 50 minuten.
Namasté Praktijk voor holistische massage behandeling.
Voorafgaand aan de massage is het voor mij belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele beperkingen of belemmeringen. De behandeling zelf wordt afgestemd op de wensen, klachten en omstandigheden van de ontvanger. Desgewenst kun je gedurende de massage genieten van rustgevende muziek.
Reiki behandeling in Amsterdam West bij Zensaties.
Met open armen en liefde ontvangen, daadkrachtig, duidelijk en heldere behandeling en steun bij het vinden van antwoorden op vragen waar ik die dag mee worstelde door te onderliggende gevoelens te voelen, benoemen en in het licht te brengen. Ik voelde me na de sessie heerlijk licht. Dank je wel! Marianne de Kuyper. ik had mijn kuitspier met hardlopen behoorlijk overbelast, waardoor ik een soort chronische pijn bleef houden. Kyra voelt goed aan wat het probleem is alsof ze daar een soort zintuig voor heeft en heeft met zowel massage al reiki mijn pijn weten te verminderen; buiten haar kundigheid, heeft zij een warme persoonlijkheid, is zij begaan en ontzettend lief!
Massages met complete wellness Thermen Bussloo.
Een zachte, rustige massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale, warme oliën. Deze behandeling ontspant, kan pijn verlichten en brengt uw vitaliteitsniveau in balans. Een heerlijke massage met Ayurvedische invloeden waarbij de volledige aandacht gaat naar optimale ontspanning.
Massages thermaeson.
Maar ook de voetzonereflexmassage, Lomi Lomi massage, Indiase hoofdhuidmassage en de Sabaaydi kokosstempelmassage zijn een echte aanrader om tot rust te komen en te genieten van een geluksmoment. Gun uzelf de verdiende ontspanning. deze massage is alleen mogelijk, als u nog op de buik kan liggen.
Beauty en/of Massagebehandeling.
Een massage helpt tegen stress, ontspant lichaam en geest en geeft nieuwe energie. Je maakt je verblijf in een mooi en bijzonder hotel echt compleet met een ontspannende schoonheidsbehandeling of beautybehandeling. Een masker of een gezichtsmassage geeft je een stralend frisse huid. En nu je er toch bent, laat je natuurlijk ook je handen en voeten verwennen tijdens een manicure en pedicure behandeling.
massage behandeling FysioTotaal.
Mocht het zo zijn dat er een fysiotherapeutische indicatie wordt vastgesteld, dan communiceert de therapeut dit met u. Samen met u wordt er bepaald wat de beste oplossing of vervolg behandeling is. Onze fysiotherapeutische inzichten hebben zeker een meerwaarde boven een behandeling bij een reguliere massage salon.

Contacteer ons

-- massage breda
-- massage amsterdam
-- massage behandeling
-- oosterse massage
-- massage cursus
-- massage zwolle
-- voetmassage
-- massage alkmaar
-- massage stenen
-- massage hoofddorp