Zoeken naar massage zwolle

massage zwolle
MASSAGE ZWOLLE.
Massage word gegeven in Zwolle Stadshagen aan de belvederelaan 25. Een rustige basismassage van de rug, nek en schouders om de dagelijkse spanning te laten verdwijnen en bijzonder geschikt om de dag mee te beginnen of af te sluiten. Voor deze massage kun je kiezen uit etherische oliën of een ontspanningsolie.
De Shen Olifant Massage in Zwolle Stadshagen en Westenholte.
Massagepraktijk voor Zwolle en omstreken. Veel gestelde vragen. Stuur ons een berichtje. Tijdelijke actie: ontvang 25% korting op uw eerste afspraak. Welkom bij Massagepraktijk De Shen Olifant! Massagepraktijk De Shen Olifant richt zich voornamelijk op ontspanningsmassages. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, waarin de klassieke massage gecombineerd wordt met de Bashya technieken en producten.
Sauna Swoll.
Droomt u van een massage op maat speciaal voor u samengesteld of wilt u een massage cadeau geven? Bij Sauna Swoll geeft u aan waar u behoefte aan heeft en de masseur combineert uw vraag met zijn of haar. Uw lichaam blaast letterlijk stoom af!
Green Relax Massage Beauty Spa Zwolle, Nederland Beoordelingen.
Alle restaurants in Zwolle. Restaurants in de buurt van Green Relax Massage Beauty Spa. Alle dingen om te doen in Zwolle. Activiteiten in de omgeving van Green Relax Massage Beauty Spa. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Kirstin van der Vegt MASSAGES Welkom.
Heb je pijnklachten en/of ervaar je onrust en ben je toe aan ontspanning en een moment voor jezelf? In mijn praktijk aan huis in Zwolle ben je van harte welkom voor een ontspanningsmasssage, hotstonemassage, sportmassage of een combinatie van deze massages. Alle massages en de intensiteit daarvan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Een ontspanningsmassage is een massage, waarbij lichaam en geest tot rust komen.
Home.
Ervaart u in het dagelijkse leven ook zoveel stress? Uw werk en persoonlijke leven kunnen intensieve inspanning en vele kopzorgen met zich meebrengen. Laat de drukte van de dag van u afglijden door een massage te boeken bij Massagesalon Dolfijn: uw massagesalon in Zwolle.
Asian Massage Zwolle Asian Massage Zwolle.
Voor een heerlijke massage in hartje Zwolle, met aandacht voor lichaam én geest. Welkom op de website van Asian Massage. Massages vanaf 20 Reserveren Kun je via sms/whatsapp 0649999210. Als de telefoon niet wordt opgenomen of geweigerd ontvangt u altijd een SMS bericht.
Massages Van der Valk Hotel Zwolle.
Een Hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen worden in warm water opgewarmd tot 40-50 graden celsius. Hierdoor ontstaat een diepe warmte. Uw lichaam wordt ontgift en orgaanfuncties worden gestimuleerd, dit brengt uw lichaam weer in balans.
Colette Sertons Massages in Zwolle.
Instituut Massage bij Kanker. Voor massages kunt u terecht in de praktijk, welke zich bevindt in Zwolle-Zuid. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u zowel per e-mail als telefonisch contact opnemen.: 06 22 10 07 67 06 22 10 07 67. Maandag: 9.00 17.30. Woensdag: 9.00 17.30. Donderdag: 9.00 17.30. Colette Sertons Massages in Zwolle. 8015 CJ, Zwolle.

Contacteer ons

-- massage breda
-- massage amsterdam
-- massage behandeling
-- oosterse massage
-- massage cursus
-- massage zwolle
-- voetmassage
-- massage alkmaar
-- massage stenen
-- massage hoofddorp