Meer resultaten voor oosterse massage

oosterse massage

Het forum voor Oosterse massages is opgericht in 2011 met als doel het groeiend aantal oosterse massagesalons in Nederland in kaart te brengen en te bespreken, d.m.v discussies en reviews. Het zijn vooral de Chinese en Thaise massagesalons die hier worden belicht en daarnaast nog enkele andere vormen van oosterse massage.
Tried Tested: Oosterse massage bij Het Massagehuys Moderne Hippies.
OVER MODERNE HIPPIES. IN DE PERS. Tried Tested: Oosterse massage bij Het Massagehuys. HOTSPOTS MODE BEAUTY 08 sep 2016 2. Het is een willekeurige dinsdagmiddag. Ik heb net een afspraak met de tandarts, een treinrit en een belafspraak achter de rug.
Vind oosterse massage op Marktplaats.nl.
Oosterse En Westerse Massage. Oosterse en westerse massage lichaam en geest in balans oosterse en westerse massage laat op een prettige, systematische manier zien welke kneepjes je onder de knie moet zien te krijgen voor het toepassen van drie verschillende therapeutische behandelingsmethoden: massage, shiatsu en reflexologie.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De beste Oosterse Thaise massage in Oud-BeijerlandSiam Caring. Voor olie-/ontspanningsmassage, aromatherapie, traditionele Thaise massage, kruidenstempelmassage, Hot Stone Massage, Scrubmassage, Thais
voor oosterse massage. Onze massagepraktijk is ruim ingericht met verscheidene massageruimtes en een doucheruimte met sauna. Wij verwelkomen u graag in onze ontvangstruimte voor een afspraak, meer informatie of een leuke cadeaubon. Tevens verzorgen wij massages op locatie voor evenementen, sportclubs en bedrijven.
Oosterse Massage 2dehands.be.
Deze massage is niet bedoeld al. 23 januari 2018 0851: Herselt. 50% korting op de 2de Oosterse massage. Herfst Actie: 2e Oosterse massage aan halve prijs Bij de Oosterse massage ligt de nadruk op de energiesystemen de energielijnen die door het.
Oosterse Massages Mooi Vitaal.
Wij geven je hele lichaam aandacht. De wijze waarop we onze massages aanbieden is voor veel mensen anders dan anders, anders dan bijvoorbeeld een massage in een saunabedrijf. Zo geven we binnen de oosterse massages aandacht aan je hele lichaam.
Forum voor Oosterse Massages.
Het forum voor Oosterse massages is opgericht in 2011 met als doel het groeiend aantal oosterse massagesalons in Nederland in kaart te brengen en te bespreken, d.m.v discussies en reviews. Het zijn vooral de Chinese en Thaise massagesalons die hier worden belicht en daarnaast nog enkele andere vormen van oosterse massage.
Guasha, Cupping, Oosterse massage therapie, pijnbestrijding, schouderklachten, spierklachten, rugklachten.
Hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve oosterse massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van massage technieken en gladde warme stenen die op uw lichaam worden geplaatst. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking waarbij er gebruikt wordt gemaakt van heerlijk geurende olie, aroma-en kleurentherapie.

Contacteer ons

-- massage breda
-- massage amsterdam
-- massage behandeling
-- oosterse massage
-- massage cursus
-- massage zwolle
-- voetmassage
-- massage alkmaar
-- massage stenen
-- massage hoofddorp