Resultaten voor Rugklachten

Rugklachten
De fysiotherapeut tegen rugklachten!
Wij onderscheiden de volgende soorten rugklachten.: Het grootste deel van de mensen heeft aspecifieke rugklachten. Vaak ontstaan deze door een verkeerde houding, disbalans in de spieren, krachtverlies of een ontsteking. Rugklachten die een duidelijke oorzaak hebben worden specifieke rugklachten genoemd.
Aspecifieke lage rugpijn rugklachten Alles wat u moet weten!
Home Aspecifieke lage rugpijn rugklachten Alles wat u moet weten! Aspecifieke lage rugpijn en rugklachten. Download of bestel nu het gratis boekje Bewegen zonder pijn t.w.v. Alles wat u moet weten: oorzaak, symptomen, diagnose behandeling. Vier op de vijf mensen krijgt wel eens te maken met aspecifieke lage rugpijn.
Rugklachten? Fysiotherapie kan de uitkomst bieden!
Bij serieuze rugklachten is het dan ook altijd noodzakelijk om contact op te nemen met uw huisarts of fysiotherapeut. In het geval dat u graag hulp ontvangt bij het vinden van een therapeut die uw rugklachten kan behandelen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Discogene lage rugklachten.
U bevindt zich hier.: Waar zit de pijn? Discogene lage rugklachten. Discogene lage rugklachten. Wat zijn discogene lage rugklachten? Discogene lage rugklachten is een verzamelnaam voor pijnklachten gelokaliseerd onder in de rug die veroorzaakt worden door een aandoening van de tussenwervelschijf discus.
De Backstretcher is de eerste hulp bij rugklachten!
Voor mensen die langer zijn dan 190 cm en de actieve sporter de ideale manier om uw rugklachten te bestrijden of te voorkomen. Voor de actieve sporter groter dan 155 cm de ideale manier om de spieren te ontspannen voor en na de sportbeoefening.
Rugklachten.
Een eventueel vastgestelde stoornis vormt vaak geen afdoende verklaring voor het ontstaan en het voortbestaan van de klachten. Voor de aspecifieke lage rugklachten is geen lichamelijke oorzaak aan te wijzen. Vaak is een verkeerde houding de oorzaak van de lage rugklachten.
Lage rugklachten.Wat zijn lage rugklachten en welke zijn er? Een overzicht.
Home Voor patiƫnten Lage rugklachten. Rugklachten is een verzamelbegrip voor pijn en ander ongemak aan je rug. Sommige mensen hebben korte tijd last van hun rug, terwijl anderen langdurige chronische lage rugklachten hebben. Rugpijn kan zeer belastend zijn en langdurige lage rugklachten kunnen een leven ernstig ontregelen.
Rugklachten.
Vaak kunnen rugklachten verminderd of verholpen worden, maar vooral chronische lage rugklachten zijn moeilijk te behandelen. Ga naar je huisarts als je te lang last hebt. Als de oorzaak van de pijn is bepaald, kun je aan een geschikte behandeling beginnen.
Rugklachten Flexpower.
Als we het over rugklachten hebben, spreken we meestal over de lage rugklachten, hoewel mensen zeker ook pijn kunnen ervaren in de bovenrug. Rugklachten zijn vaak vaag. Slechts 5% van de rugklachten gaat om duidelijk aanwijsbare ernstige ziektes, waar iets aan gedaan kan worden, zoals hernias, tumoren of wervelfracturen.

Contacteer ons

-- massage tilburg
-- shiatsu
-- hoofdpijn
-- shiatsu massage
-- Massage olie
-- ontspanningsmassage
-- massage den haag
-- Rugklachten
-- cursus sportmassage
-- Ontspanning
-- hotstone massage
-- vacature masseur
-- thaise massage