Resultaten voor shiatsu

shiatsu
Maat Shiatsu Maat-Shiatsu.nl Kiezen voor meer levensenergie!
Resultaten van Shiatsu. Een fitter lijf. Shiatsu in het kort. Shiatsu is een Japanse manuele therapie. De shiatsutherapie gaat uit van een lichaam en geest die één geheel vormen, continue in verhouding staan tot elkaar én de wereld waarin wij leven.
shiatsu.nu.
Iokai Shiatsu is een vorm van shiatsu die refereert aan de kennis, ervaring en instelling van de therapeut. Het is een vorm van shiatsu waarbij de therapeut over veel praktische ervaring en inzicht beschikt. Meer informatie over Iokai Shiatsu is te vinden op de site van de Beroepsvereniging Vereniging van Iokai Shiatsutherapeuten.
Shiatsu Massage Opleiding.
In 1986 behaalden de eerste Shiatsu studenten hun diploma aan deze school. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft Shiatsu massage veel bekendheid verworven. Het blijkt een waardevolle behandelmethode te zijn voor allerlei klachten van lichamelijke en psychische aard en voor het verbeteren van de algemene gezondheid.
Shiatsu Oegstgeest Welkom.
Wat is Shiatsu. Gun jezelf Shiatsu! Mijn eerste ervaring met Shiatsu was verrassend intens! Het gaf mij energie en ruimte in mijn lichaam en hoofd. Hier wil ik graag zoveel mogelijk mensen mee laten kennismaken." Joost van Leusen, Shiatsu-therapeut Oegstgeest.
Wat is Shiatsu? Geneesjewijzer.
De stoelmassage ontspant spieren, gewrichten en andere lichaamsdelen die sterk onderhevig zijn aan stress of een verkeerde werkhouding. Lees meer over Shiatsu.: Voor wie is een shiatsu massage goed geschikt? Hoe ziet een Shiatsu behandeling eruit? Shiatsu in Nederland bezig met een opmars.
Shiatsu Wikipedia.
Eén stroming ook wel Zen shiatsu is meer gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde TCM. De andere stroming Namikoshi stijl is meer gericht op incorporatie van Westerse anatomische en pathologische theorie. Shiatsu wordt gereguleerd door verenigingen van Shiatsu therapeuten. Shiatsu ontwikkelt zich nog steeds, m.n.
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Shiatsu therapeut zoeken. Iokai Shiatsu is gebaseerd op de oorspronkelijke uitgangspunten van de traditionele Oosterse geneeskunde. Wij leiden therapeuten op die met toewijding en compassie hun vak uitoefenen en daadwerkelijk tot de kern van het probleem van hun cliënt doordringen.
Shiatsu therapie vergoeding bijgewerkt: april 2018 Zorgwijzer.
Ga direct naar de vergoedingen voor Shiatsu therapie per zorgverzekeraar. Hoewel de uitvoering en technieken van Shiatsu niet zijn gebaseerd op de huidige westerse therapievormen, zijn de therapeuten zelf wel uitstekend op de hoogte van de westerse, moderne kennis van het menselijk lichaam.
Welkom Shiatsu praktijk Poort.
Namikoshi Shiatsu is een succesvolle synthese van westerse fysiotherapie en de aloude oosterse Shiatsu. SHI vinger ATSU druk is een manuele behandelmethode die ontwikkeld is in Japan door Tokujiro Namikoshi en gebaseerd is op westerse kennis over anatomie en fysiologie.

Contacteer ons

-- massage tilburg
-- shiatsu
-- hoofdpijn
-- shiatsu massage
-- Massage olie
-- ontspanningsmassage
-- massage den haag
-- Rugklachten
-- cursus sportmassage
-- Ontspanning
-- hotstone massage
-- vacature masseur
-- thaise massage