Op zoek naar holistic pulsing?

holistic pulsing
Holistic Pulsing Massagepraktijk Heelzaam.
De helende werking van Holistic Pulsing houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, de stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld. Het is dan ook belangrijk om na een sessie de tijd te nemen om te blijven liggen om na te voelen.
Cursus Holistic pulsing mét certificaat! Wellness Academie.
Andere essentiële aandachtspunten zijn het evenwichtig opbouwen van een holistic pulsing sessie, bewustwordingsprocessen, acceptatieprocessen en het in je eigen kracht komen staan. Je vakdocent, met jarenlange ervaring in het uitoefenen van holistic pulsing, zal je tijdens je holistic pulsing cursus hierin nauwgezet begeleiden.
Cursus Holistic pulsing.
Het cursustraject is erop gericht om zelfstandig te kunnen werken als holistic pulser. Holistic pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere lichaamsbehandelingen zoals massage of fysiotherapie of andere energetische behandelingen zoals healing, reiki of aurareading.
Cursus Holistic Pulsing I.
Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.
Massage Holistic Pulsing.
Wat is Holistic Pulsing? Holistic Pulsing is een helende behandelmethode die uitnodigt tot diepe ontspanning en loslaten. De techniek bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam. De behandeling zorgt voor een diepe ontspanning en werkt rechtstreeks in op blokkades in het lichaam.
Holistic Pulsing te Utrecht en massage-cursus te Rotterdam.
Zij is op haar beurt geïnspireerd tot de ontwikkeling van Holistic Pulsing door het werk van Milton Trager hij ontwikkelde de Tragering, ook een techniek om lichaamsspanning aan te spreken. In Nieuw Zeeland en Australië worden al jarenlang opleidingen verzorgd tot Holistic Pulser en tot leraar Holistic Pulsing.
Thuisstudie Holistic Pulsing Opleidingscentrum Kersten.
Holistic Pulsing maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Holistic Pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode en een waardevolle aanvulling bij massages en andere therapievormen. Het is een zachte behandelwijze met een grote dieptewerking, waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt.
Holistic Pulsing.
Een pulssessie geven is voor mij als een stromende dans, waarin alle ruimte is voor het ontvouwende proces. Sinds 1993 geef ik naast individuele sessies ook Holistic Pulsing cursussen en sinds 1998 verzorg ik het opleidingstraject dat leidt tot gediplomeerd Holistic Pulser.
Holistic Pulsing Trainingen.
Holistic Pulsing Trainingen organiseerde tot 2010 de opleiding in Rosmalen en Maastricht. Vanaf 2010 wordt de opleiding gegeven door Didi van Loon in Middelburg. Holistic Pulsing kenmerkt zich door stroming en dat betekent dat ook de opleiding in ontwikkeling blijft.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag