Zoeken naar holistic pulsing

holistic pulsing
Holistic pulsing; de kracht van zachtheid.
Wat is Holistic Pulsing? Holistic pulsing is een vorm van massage waarbij je lichaam door wiegen en stretchen in beweging wordt gebracht. Door de stroming die zo in je lichaam ontstaat, kun je je bewust worden van spanningen en blokkades en deze waar mogelijk loslaten.
Cursus Holistic pulsing mét certificaat! Wellness Academie.
De cursus holistic pulsing is een complete cursus waarin je alles leert over het professioneel uitvoeren van deze behandelvorm. Je leert alles over de geschiedenis van holistic pulsing, de zeven grondbeginselen van holistic pulsing, de effecten, indicaties en contra-indicaties en de hoofdstromen en zijstromen.
Holistic Pulsing Bewust tot Rust.
Holistic Pulsing is ontwikkeld in Nieuw Zeeland door Tovi Browning, tevens auteur van het boek Holistic pulsing, uitgeverij Ankh-Hermes bv ISBN 90 202 43357. In de jaren negentig is Holistic Pulsing geïntroduceerd in Nederland en langzaam maar zeker krijgt het steeds meer bekendheid.
Holistic Pulsing Jose van Poppel Tilburg YouTube.
Published on Aug 15, 2010. Dit filmpje geeft een korte impressie van de mogelijkheden met Holistic Pulsing. Holistic Pulsing is een techniek van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam in een bepaald ritme. Dit nodigt uit tot het loslaten van spanningen op steeds diepere niveaus.
Cursus Holistic pulsing.
Het cursustraject is erop gericht om zelfstandig te kunnen werken als holistic pulser. Holistic pulsing is een op zichzelf staande behandelmethode, maar kan ook goed gecombineerd worden met andere lichaamsbehandelingen zoals massage of fysiotherapie of andere energetische behandelingen zoals healing, reiki of aurareading.
Cursus Holistic Pulsing: in 2 dagen leer je een volledige behandeling!
Tijdens de holistic pulsing cursus oefen je op een medecursiste. Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van holistic pulsing is net zo belangrijk als het geven van de holistic pulsing, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.
Cursus Holistic Pulsing.
Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Holistic Pulsing. Cursus Holistic Pulsing. 3 daagse cursus Holistic Pulsing. Holistic Pulsing is geen massage, het is een techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een bepaald ritme.
Holistic Pulsing Eindhoven Holistisch Centrum Brabant.
Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing. Tijdens een Holistic Pulsing behandeling ligt je gekleed op de massagetafel en duurt normaal gesproken ongeveer een uur. Een praktijkvoorbeeld van Holistic Pulsing Eindhoven.
Holistic Pulsing Bewust Leven Opleiding Training.
Dan is holistic pulsing iets voor jou! Op deze pagina lees je over wat holistic pulsing is, wat er gebeurt tijdens een pulsing sessie en hoe je zelf holistic pulsing kunt leren. Wil je weten wat het verschil is tussen holistic pulsing en dynamische massage?

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag