Op zoek naar opleiding voetreflexologie?

opleiding voetreflexologie
Cursus Voetreflexologie Wellness Academie.
Suzy is al meer dan 10 jaar verbonden aan de Wellness Academie en heeft al honderden studenten met succes de voetreflexologie aangeleerd! Amsterdam Naritaweg 12 1043 BZ Amsterdam Noord-Holland. Antwerpen Boomsesteenweg 135 2610 Wilrijk Antwerpen. Gent Mariakerksesteenweg 42 9031 Drongen Oost Vlaanderen. Hasselt Heidestraat 6-B 3500 Hasselt Limburg. Stuur deze pagina door naar een vriend of familielid.: Print Stuur door. Wanneer start de opleiding Voetreflexoloog?
Thuiscursus Voetreflexologie Beginners.
Cursus Voetreflexologie basis. Home / Opleidingen / Cursus Voetreflexologie basis. Schrijf je in. Een nieuwe start als voetreflexoloog. Droom jij ook van een succesvolle carrière als voetreflexoloog? Volg dan nu de erkende opleiding voetreflexologie beginners van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol voetreflexoloog.
Een opleiding voetreflex, kort of lang? Sonnevelt Opleidingen.
Na het volgen van een dergelijke opleiding voetreflex kun je je aansluiten bij beroepsverenigingen, waardoor je een erkend therapeut kunt worden. Een opleiding voetreflex met aanvulling. Om nog meer erkend te worden als therapeut kun je na de opleiding voetreflex nog een opleiding volgen voor algemene medische en psychosociale basiskennis.

Voor wie is deze opleiding bedoeld? Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Voetreflexologie beginners, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Wil je na het behalen van dat diploma direct inzetbaar zijn of aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer?
Opleiding Voetreflextherapeut klassikaal bij Sonnevelt.
De opleiding Voetreflextherapeut wordt gevolgd door mensen die van voetreflextherapie hun beroep willen maken of de kennis van voetmassage gebruiken als aanvulling op het vak dat ze al beoefenen, bijvoorbeeld als pedicure of schoonheidsspecialist. Structuur opleiding Voetreflextherapeut. De studie Voetreflextherapeut bestaat uit 15 lesdagen.
acupunctuur massage kinesitherapie kinesiologie kruiden sport relaxatie acupunctuur cursus opleiding orthomoleculair ICZO vzw.
Naast de klassieke voetreflex ook nog de energetische causale inzichten en behandelingen via de 5 elementen het leren lokaliseren van de acu-punten thv. onderbeen en voet. Waarom Voetreflexologie studeren bij ICZO vzw? Het niveau van deze opleiding is dan ook anders, het situeert zich als voorgezet medisch onderwijs.
Opleiding Voetreflexoloog Wellness Academie.
De opleiding voetreflexologie leert je ook hoe je voetreflexologie op therapeutische wijze kunt inzetten, oftewel hoe je specifieke klachten kunt behandelen. Een belangrijk inzicht hierbij is dat jij als voetreflexoloog niet als genezer optreedt, maar dat je door middel van voetreflexologie de eigen geneeskracht van de ontvanger stimuleert en de werking van het immuunsysteem bevordert.
Vergelijk 26 Voetreflexologie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Extra informatie: Eventuele praktijkmaterialen komen voor eigen rekening. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 8 uren MBO Opleiderscore: star 10 NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 1 ervaring. Voetreflexologie blessures en meridianen. Alkmaar en Utrecht.
PopCalendarXP 9.8.309 Lite Edition Copyright 2003-2007 Idemfactor Solutions, Inc.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag