Op zoek naar opleiding voetreflexologie?

opleiding voetreflexologie
Cursus Voetreflex Massage Opleiding Voetreflex Massage, Massageopleiding Voetreflex Massage, Massagecursus Voetreflex Massage.
Opleiding voor gewrichtstherapeut module schouder/schoudergordel. Medische Basiskennis op HBO niveau PLATO/CPION. Cursus Myofasciale Technieken. Cursus Triggerpoint Therapie. Cursus Fibromyalgie Massage. Cursus Hoofdpijn massage. Wellness totaal pakket.: Cursus Voetreflex Massage. Nascholing Manuele Wervelcorrecties Tennisarm therapie. 25-05-2018 Cursus Hotstonemassage. 28-05-2018 Cursus Tafelspecialisatie. 31-05-2018 Cursus Triggerpoint Thera. 01-06-2018 Cursus Myofasciale Techn. Massage en Opleidingsinstituut Libosan B.V. is op zoek naar stoelmasseurs voor grote opdrachten in Nederland. Cursus Stoelmassage Preventief. Cursus Specialisatie Stoelmassage Curatief. Cursus Voetreflex Massage. vening meineszstraat 1, Ede. 6 opeenvolgende dinsdagavonden. Voetreflexzonetherapie is een oosterse behandelwijze, gericht op de totale persoon en dus niet alleen op afzonderlijke klachten. Dit betekend dat de hele voet met alle reflexpunten wordt behandeld en daarmee het hele lichaam, want de reflexpunten corresponderen met alle organen in het lichaam. Voetreflexzonetherapie is een heel oude en effectieve natuurgeneeskundige therapie. Het is een drukpuntmassage, waarbij men er vanuit gaat dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten, dit word ook wel reflexologie of voetreflexologie genoemd.
Cursus Voetreflexmassage.
Massage ervaring / opleiding. Hoe heeft u ons gevonden? Al een cursus gevolgd. Mond tot mond. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Zonnevlecht Opleidingen. Ik ga akkoord met de privacy policy van Zonnevlecht Opleidingen. Verstuur verplicht veld. Cursus Lomi Lomi massage.
Cursus Voetreflexologie Opleidingscentrum Kersten.
20 21 augustus 2018 ma, di Maastricht Voetreflexologie. 6 7 oktober 2018 za, zo Maastricht Voetreflexologie. 26 27 november 2018 ma, di Maastricht Voetreflexologie. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.: Thuisstudie Opleiding Massagetherapeut. Thuisstudie Opleiding Schoonheidsspecialiste.
Voetreflextherapie? Volg de cursus Voetreflextherapie van CIVAS!
Een belangrijk extra bij deze voetreflexmassage opleiding is de gratis meegeleverde instructie-dvd waarop u de behandeling stap voor stap kunt volgen. Ook de vele fotos in het lesmateriaal lichten tot in detail toe hoe u te werk gaat. Duidelijke behandelschemas laten zien hoe u allerlei lichamelijke aandoeningen effectief met voetreflextherapie kunt aanpakken. Daarnaast legt deze cursus uit hoe u een handreflexbehandeling geeft. Wilt u uw vaardigheden met anderen oefenen? Woon dan ook een van de optionele praktijkdagen bij! Voetreflextherapie cursus: wat kunt u ermee? In de cursus Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexmassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures. Daarnaast leent voetreflexologie zich bijzonder goed voor de behandeling van zieken, ouderen en gehandicapten; Het is een uiterst veilige methodiek!
Open dag Opleiding Voetreflexologie en Plato.
In september 2016 starten de erkende beroepsopleidingen van de School voor Voetreflexologie te Breukelen en Alkmaar: Opleiding Voetreflexologie, Opleiding Voetreflextherapie op HBO-niveau en Opleiding Medische basiskennis conform PLATO los te volgen van de opleiding voetreflexologie. In de opleidingen wordt zowel de oosterse als de westerse visie op het menselijk lichaam gehanteerd en er heerst een gezellige, leerzame en ontspannen sfeer.
Een opleiding voetreflex, kort of lang? Sonnevelt Opleidingen.
Een opleiding voetreflex met aanvulling. Om nog meer erkend te worden als therapeut kun je na de opleiding voetreflex nog een opleiding volgen voor algemene medische en psychosociale basiskennis. Deze opleiding, die één à twee jaar duurt en meestal in deeltijd wordt aangeboden, zorgt dat je ook breder erkend wordt als therapeut.
Vergelijk 35 Voetreflexologie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Extra informatie: Eventuele praktijkmaterialen komen voor eigen rekening. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 24 uren MBO Opleiderscore: star 73, NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 73, uit 3 ervaringen. Voetreflex massage Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Voetreflexologie is een behandelmethode.
Voetreflexologie SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Deze opleiding is ideaal voor mensen die op grondige wijze de kennis en technieken van voetreflexologie willen aanleren. Deze cursus is zeer praktijkgericht en gedoceerd door een ervaren, professionele voetreflexologe. Deze opleiding wordt erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten België.
Cursus Voetreflexologie Spiritual Balance.
Tijdens deze 8-wekelijkse opleiding leer je wat drukpunten zijn, met welke organen en gewrichten deze. in verbinding staan, hoe je blokkades opspoort en hoe je ze dient te behandelen en hoe je lichamelijke. en emotionele klachten kunt verlichten en verhelpen.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag