Meer resultaten voor shiatsu therapie

shiatsu therapie
Shiatsu Wikipedia.
Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash. De werkzaamheid van Shiatsu is niet wetenschappelijk bewezen. Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam.
Shiatsu therapie Studio Akasha.
De zorgverzekeraars vergoeden hierdoor deze therapie in de aanvullende pakketten. Nancy is in 1998 haar eigen Shiatsu praktijk begonnen in Utrecht en werkt daarnaast vanaf 2001 twee dagen per week in het Kobayashi Medisch Shiatsu Centrum te Alphen a/d Rijn.
Wat is Shiatsu? Geneesjewijzer.
Alternatieve geneeswijzen Acupunctuur EMDR Haptonomie en Haptotherapie Homeopathie Massage Mindfulness Osteopathie Reiki Relatietherapie Stoppen met roken Yoga Ademhalingstherapie APS therapie Aromatherapie Ayurveda Bioresonantietherapie Body Stress Release Chiropractie Coaching Counseling Cranio Sacraal therapie Fytotherapie Gestalttherapie Halotherapie Hypnotherapie Iriscopie Kinesiologie Kleurentherapie Meditatie Mesologie MIR Methode Natuurgeneeskunde Neuraaltherapie Neuro Linguistisch Programmeren Psychotherapie Quantum Touch Reading en Healing Regressietherapie Rouwverwerking Shiatsu Vergoedingen alternatieve geneeswijzen Begrippenlijst.
Shiatsu Therapie Therapeutisch Centrum Klerk.
Het verschil met de acupunctuur is dat met shiatsu therapie geen naalden gebruikt hoeven te worden. Shiatsu therapie richt zich voornamelijk op aanraking. Shiatsu therapie brengt uw lichaam meer in balans en maakt u bewuster van de signalen die uw lichaam geeft.
Elements Shiatsu Therapie.
Je woont er immers je hele leven in. Wees je bewust van je lichaam en geef jezelf de kans om in balans te komen en te blijven. Shiatsu-massage gaat uit van de eigen kracht en het zelfgenezende vermogen van je lichaam.
Wat is Shiatsu Shiatsu Nederland.
Wat is Shiatsu? Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Daarnaast geeft shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking.
Shiatsu Massage Therapie in Amsterdam Zuid Bij burn-out stress.
Kashmir Yogales De website van sji-shiatsu!
Kunnen de artsen niks voor je doen maar hou je klachten? Heb je alle onderzoeken al gehad maar er wringt nog steeds iets wat je opgelost wilt hebben? Maak een afspraak en ervaar wat shiatsutherapie voor jou kan doen! Lees meer over shiatsu behandeling.
Shiatsu therapie.
De ontwikkeling van shiatsu staat echter niet stil. Er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de mechanismen waardoor shiatsu zon succesvolle therapie is. De werking van de therapie wordt tegenwoordig meestal verklaard met behulp van moderne inzichten in de werking van het zenuwstelsel.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag