Resultaten voor stoelmasseur

stoelmasseur
IMAS TrainingenAllround Stoelmasseur IMAS Trainingen.
Waar tot voor kort het aanbod op de massagestoel zich beperkte tot diverse varianten van drukpuntmassages is er op dit moment een groeiend aanbod aan technieken die de moderne stoelmasseur in staat stellen een massage op maat aan iedere cliƫnt te geven.
Home.
Vooral mensen die zittend werk verrichten, hebben baat bij een stoelmassage. Kantoor en receptiepersoneel zit doorgaans de hele dag op een bureaustoel, en dat is niet goed voor de rug, schouders en nek. Kies daarom voor onze stoelmassage op het werk.
Vitallife Kosten stoelmassage.
De stoelmasseur besteedt aandacht aan jouw specifieke vraag. Indien je dat wenst wordt er ook met olie gemasseerd. GRATIS gebruik van online massage agenda! GEEN REISKOSTEN in de meeste plaatsen van NL! Minimaal aantal deelnemers: 4. Vraag direct een offerte aan.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage.
Met onze stoelmassage cursus leer je in 2 dagen om zelfstandig een stoelmassage te geven. Veel hoofd en nekklachten kunnen daarmee effectief aangepakt worden door middel van een stoelmassage. De stoelmassage is ideaal voor de werkplek omdat de stoelmassage door de kleding gegeven kan worden.
Stoelmassage Amsterdam Massage in Bedrijf.
Massage zorgt ervoor dat medewerkers gezond, gemotiveerd en klachtenvrij aan het werk blijven. De stoelmasseur in Amsterdam. Massage in Bedrijf bestaat uit een team van gekwalificeerde stoelmasseurs waarvan er een aantal woonachtig en werkzaam zijn in Amsterdam. Ieder van ons heeft gemiddeld acht jaar werkervaring als stoelmasseur in een bedrijfsmatige omgeving.
massage in uw bedrijf? stoelmassage op locatie a workmassage on site eventmassage bedrijfsmassage.
het hoofd dat vol van indrukken even tot rust komt. Weet u dat ook binnen de WKR in 2017 onze stoelmassage en reflexzonemassage op de werkplek de extra gunstige nihilwaardering van de ARBO voorzieningen is toegekend en dat ze u als werkgever fiscaal voordeel opleveren?
Homepage Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Als Beroepsvereniging willen wij de professionaliteit van stoelmassage bevorderen, de beroepsbelangen van de aangesloten stoelmasseurs behartigen en stoelmassage beter op de kaart zetten. Voor iedere stoelmasseur. Iedere stoelmasseur kan lid worden van de beroepsvereniging. Wil jij je aansluiten bij de BvS?
Stoelmasseur.Com in Delft Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Via onze website maken wij gebruik van cookies en scripts voor een betere werking van de website. Bovendien worden er tracking cookies en scripts geplaatst door ons en derden om u advertenties te tonen die zijn afgestemd op uw interesses en om uw surfgedrag te volgen.
Stoelmassage vacatures, werk Indeed.nl.
Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Stoelmassage. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag