Meer resultaten voor voetmassage cursus

voetmassage cursus
Ontspannende voetmassage MOOD massage opleidingen.
Tijdens de cursus gaan we stap voor stap de volledige voetmassage opbouwen. Massage ervaring is niet noodzakelijk. De voetmassage is een goede aanvulling op bijvoorbeeld uw pedicure praktijk, massage praktijk, maar de massage is ook goed privé toe te passen.
Cursus Voetmassage en ADHD.
Een massage vooropleiding is niet noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan de cursus voetmassage en ADHD. De cursus voetmassage en ADHD is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Kosten 1 dag cursus Cursus Voetmassage en ADHD. Inclusief uitgebreid lesmateriaal en het certificaat Voetmassage en ADHD.
Cursus hand en voetmassage Hospice Dôme.
Cursus hand en voetmassage. Workshop hand en voetmassage en workshop aromazorg. Informatie over de cursus. Hand en voetmassage en aromazorg. In deze cursus staan we stil bij complementaire zorg en dan met name de hand en voetmassage en aromazorg. Wat is complementaire zorg en waarom is dit zo belangrijk?
Cursus voetmassage Middelharnis Flakkee.
Na deze cursus ben je in staat om een ontspannende voetmassage te geven in huiselijke kring, waar jong en oud van zal genieten. Tijdens de cursus voetmassage 2 leer je nog meer handgrepen en kun je de voetmassage behandeling verlengen tot een uur.
Cursussen SOW Opleidingen.
Wat bieden wij: 1-daagse massage workshop, 2 daagse cursus stoelmassage Introductie cursus voetreflexmassage 1 jarige opleiding voetreflexmassage 2-daagse cursus elastisch tapen 4 avonden cursus voetreflex 8 avonden cursus klassieke ontspanningsmassage Jaar opleiding cursus sportmassage Hoe bieden we dit aan: d.m.v.
Workshop Chinese voetmassage Ziyuli Opleidingen.
Combineer de workshop Chinese voetmassage met onze workshop ontspannende voetmassage en verrijk je praktijk. Belangrijk om te weten. Ben je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus.
Cursus Voetreflex Vitras.
ma-vr 0800-1700, daarna voor spoed. Home / Thuiszorg / Wijkzorg / Vitras biedt: / Cursussen / Cursus Voetreflex Cursus Voetreflex. Bij een massage denken we al snel aan een rug of nekmassage, maar ook onze voeten kunnen een massage af en toe heel goed gebruiken. Een voetmassage kan heerlijk ontspannend zijn en zorgt voor een goede doorbloeding en het soepel houden van de spieren in de voeten.
Cursus in de kijker: Thaise voetmassage Wellness Academie.
Home Blog Cursus in de kijker: Thaise voetmassage. Cursus in de kijker: Thaise voetmassage. 5 november 2015 Massage Therapieën Alle blogposts. Ontdek hier de belangrijkste wetenswaardigheden over de Thaise voet en onderbeenmassage; een heerlijke massagebehandeling om te ontvangen, maar ook een ideale massagevorm om je diensten als massagetherapeut mee uit te bereiden via de Cursus Thaise voet en onderbeenmassage.
Workshop Voetmassage.
Workshop Hot Soap Massage. Cursussen en trainingen voor gevorderden en semi-professionals. Workshop Cupping therapie. Romano Massage Cursus. Workshop Lomi Lomi-massage. Workshop Hotstone massage. Word een massagemodel! Wie is Romano Sandee? Energie bewuste massagepraktijk. Romano Sandee producten. Producten bij oefeningen. Stichting Massage community. Hoe reserveer ik? Neem contact met mij op! Huisregels en praktische informatie. Veel gestelde vragen FAQ. U bevindt zich hier.: Cursussen en workshops voor beginners en hobbyisten. De workshop Voetmassage is één van de workshops uit de oorspronkelijke Huis, Tuin en Keukenmassagecursus.

Contacteer ons

-- masseur
-- voetmassage cursus
-- shiatsu therapie
-- massage aan huis
-- stoelmasseur
-- opleiding voetreflexologie
-- massage geven
-- energetische massage
-- beenmassage
-- holistic pulsing
-- ontspanningsmassage den haag