Meer resultaten voor massage hilversum

massage hilversum
Massage Hilversum sportmassage, ontspanningsmassage, duo massage.
Welkom bij Massage Hilversum. Heb je last van stress, pijn of zit alles vast en ben je op zoek naar een goede masseur? Bel 06-52084144 voor de beste sportmassage of ontspanningsmassage! Boek nu ook een Duo Massage voor jou en je partner of geef een massage cadeaubon, hét cadeau voor elke gelegenheid!
Vind massage hilversum op Marktplaats.nl.
Lavendel massageolie Relax 150ml. Heel Relax massage Hilversum. Word masseuse bij QoQo Massage Hilversum. Massagepraktijk Het Qi Punt massage Hilversum door masseur. OSIM Massage stoel. Ayurvedische massage kokosolie 200ml. Infrarood warmte massage apparaat. Massage tafel 3 zones met draag tas.
Tarieven Praktijk voor Integrale Massage Hilversum.
De integrale massagetherapie wordt middels de aanvullende verzekering via de meeste verzekeraars gedeeltelijk vergoed. De behandeling wordt ingediend als een natuurgeneeskundige behandeling. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. De ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage komen niet voor vergoeding in aanmerking.
Chinese Massage in Hilversum.
Bij Phoenix Health Wellness aan de Stationstraat in Hilversum kunt u terecht voor diverse Chinese massages, maar ook voor cupping, pedicure en manicure. Chic to go Massage spa. Chic to go Massage spa bevindt zich nabij het centrum van Hilversum.
Chinese massage bij chinese massage salon FAN HUA.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Fan Hua Massage. Chinese geneeskunde is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische gebruiken uit China, die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn.En wordt beschouwd als onderdeel van de Oosterse geneeskunde. 1211 AR Hilversum.
Sportmassage Hilversum.
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Tapes / Bandages. Bij Sportmassage Hilversum kunt u terecht voor diverse soorten tapes en bandage. Afhankelijk van uw klachten, wordt gekozen welke optie het beste is. 1216 BZ Hilversum.
Massagesalons in Hilversum, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Het aanbod aan massages in Hilversum is eindeloos. Zo kun je kiezen voor een lichaamsmassage, anti-migraine massage, hot-stone massage of voetreflex massage. Een massage in Hilversum boeken via Treatwell.nl. Een massage in Hilversum boeken is via Treatwell.nl verreweg het makkelijkst.
Holistisch massage in Hilversum. Massagetherapie pwagland.github.io. Vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Wat klanten zeggen.: Graag schrijf ik iets over mijn ervaring bij Ela Wagland, Massagetherapie Hilversum. Bijna 15, jaar is mijn zoon, middels een spoedkeizersnede met 28 weken en een paar dagen, gehaald. Ik was na een lange, stressvolle, ziekenhuisperiode, fysiek en emotioneel gebroken. Mijn huisarts adviseerde massagetherapie, ik dacht, ik probeer alles, we zien wel, een massage is altijd welkom!
Mandisakura massage Hilversum Rugklachten Hoofdpijn Massage.
Maak direct een afspraak. Mandisakura Massages Hilversum. Relaxen op het werk. RSI klachten arm en nek. Deep tissue, tennisarm therapie. Vaak last van hoofdpijn. Rug, nek en schouderklachten. Rug, nek en schoudermassage. Rug, nek en schouder deep tissue. 1222 EH Hilversum.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant