Resultaten voor cursus massage

cursus massage
Basiscursus ontspanningsmassage 3 dagen.
Aan het einde van 3 cursusdagen ontvangt u een certificaat van deelname van het WellnessInstituut. 3 daagse basis cursus massage is inclusief gebruik van koffie/thee. Ook het gebruik van massage olie tijdens de cursus en de cursusklapper zit inbegrepen bij het lesgeld.
Vergelijk 6 Massage trainingen in Amsterdam en boek meteen op Springest.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 20 16 uren Opleiderscore: star 73, NHBO heeft een gemiddelde beoordeling van 73, uit 3 ervaringen. Open dag erkende Massage Opleidingen zondag 18 december 2016 Leiden. Amsterdam en 13 andere regio's.'
Massageopleiding Apeldoorn.
Basiscursus Thaise massage. Cursus bindweefsel massage. Cursus kinesio medicaltaping. Cursus hotstone massage. Cursus voetreflex massage. Cursus AED en reanimatie. Workshop Thaise massage. Workshop oosterse massage. Verkorte Opleiding wellness massage. Cursisten Opleiding Sportmassage. Cursisten Opleiding Blessure preventie. Cursisten Opleiding Wellness massage.
Basiscursus Ontspanningsmassage Kitty Middelham Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
GEVORDERDEN CURSUS Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders. START JE EIGEN PRAKTIJK Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.
Home MOOD massage opleidingen.
HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.
Cursus Massage van NTI: zo leer je goed masseren!
Met de cursus Massage leer je hoe, van warming-up tot nazorg. Is deze cursus iets voor mij? Wie de cursus Massage van NTI volgt, heeft de benodigde technieken snel onder de knie om een ontspannende massage te kunnen geven. Wil je iemand verwennen?
Cursus Massage / Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Hasselt. Een zeer interessante cursus voor iedereen die geïnteresseerd is door de wereld van massage. Op een erg duidelijke, praktische manier kan je oefenen op de medestudenten en kan je al snel de basistechnieken van de massage. Je wordt duidelijk bijgestuurd door de docent vol enthousiasme.
Cursus Massage beginners Personeelsvereniging.
Ook leer je ook professionele grepen uit de klassieke ontspanningsmassage en een aantal basistechnieken uit de shiatsu massage. De cursus zal bestaan uit 6 dinsdagen van 1900-2130: uur van 6 maart t/m 17 april 3 april is er geen les i.v.m.
Cursus Massage De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Met de erkende cursus massage leer je hoe je mensen weer laat ontspannen, en hoe je stressklachten en spierspanning kunt verlichten. Wat kun je met deze cursus Massage? Een massage is niet alleen plezierig om te krijgen, maar zeker ook om te geven.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant