Op zoek naar cursus massage?

cursus massage
Cursus Massage Leren masseeren via thuisstudie NHA.
Je krijgt de antwoorden. Tijdens deze cursus komen uitgebreid de theorie en de praktijk van masseren aan bod. Een van de belangrijke vragen is: welke effecten heeft massage? In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
Massage-cursus Rotterdam.
Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis verder kunt oefenen. Aan het eind van de cursus heb je voldoende kennis en ervaring om iemand een volledig massage te geven. De cursus is geschikt voor iedereen, die wil leren masseren.
Jolange Opleidingen: Massage.
Jij bent gek van masseren en mensen helpen, dan is deze ayurvedische massage opleiding geschikt voor jou. Hot Stone Massage Opleiding. Je bent een masseur of masseuse of bent werkzaam in lichamelijke verzorging en je wilt je verder om in jou massage praktijk meer te kunnen bieden.
Massage opleiding Rotterdam, leer professioneel masseren.
Enkele onderdelen die we behandelen zijn: cursus ontspanningsmassage, cursus klassieke massage, cursus meditatie, oefensessies en natuurlijk een examen. Voor de volledige inhoud en mogelijkheden van de massage opleiding Rotterdam kunt u verder lezen op deze pagina. We heten je van harte welkom op onze massage school!
cursus massage Positive Touch Massage Opleiding.
De basiscursus integrale massage is een goede start voor mensen die willen kennis maken met massage of willen kijken of zij in de toekomst iets met massage willen gaan doen. De cursus geeft een breed beeld van wat met massage mogelijk is.
massage cursus bij Pilago in Wijk bij Duurstede.
Wil je in korte tijd leren masseren en dit ook thuis kunnen toepassen? Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, want iedereen kan leren masseren! Masseren is een soort lichaamstaal en iedereen beschikt over aanvoelende vermogens om zonder" woorden" te communiceren. Massage is een wondermiddel, dat altijd voorhanden is.
Vergelijk 13 Massage trainingen in Rotterdam en boek meteen op Springest.
Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 3 in Sport Vitaliteit. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider 2017. Cursus Klassieke Massage. Rotterdam en 16 andere regio's.' De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage.
Cursus masseren Utrecht, bij Esoterra leer je effectiever masseren.
Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen van 1000: uur tot 1700: uur alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus.
Ben je enthousiast geworden en wil je na deze massage cursus nog meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor vervolgcursus 1, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft. Na deze cursus heb je de mogelijkheid om vervolgcursus 2 te volgen.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant