Meer resultaten voor hoofdmassage

hoofdmassage
Zo geef je jezelf een hoofdmassage Sante.nl.
Besteed dan eens wat extra aandacht aan je haar en je hoofd. Neem na het wassen uitgebreid de tijd om een voedend masker of een verzorgende haarolie aan te brengen. Tijdens de behandeling kun je meteen je hoofdhuid meenemen voor een weldadige hoofdmassage. Zo geef je jezelf een hoofdmassage.
Hoofdmassage apparaat De Prikkel.
Ontspan als nooit tevoren met het ultieme apparaat voor een geslaagde hoofdmassage: De Prikkel. Dit hoofdmassage-apparaat lijkt een simpel instrument, maar het is een doordachte stimulator. Het werkt als een geleider die aansluit op de elektrische velden in uw lichaam.
hoofdmassage YouTube.
How To Do An Indian Head Massage Duration: 746. ToHealth 918854, views. How To: Intense Head Massage In-Salon Treatment System Professional Duration: 357. SPSystemProfessional 32704, views. 2016 Hoofdmassage training bij Marloes Coiffures in Amsterdam Duration: 752. Stef Aveen 1745, views. Indiase Hoofdmassage Duration: 121.
Hoofdmassage in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Advies nodig over Hoofdmassage? Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide. Naar de guide. Boeken is makkelijk op onze app.
Cursus Hoofdmassage Esoterra Massage Opleidingen.
In deze cursus leer je een volledige hoofdmassage geven van 30 minuten. Je kunt de hoofdmassage integreren in je lichaamsmassage of een specifieke hoofdmassage aanbieden. Cursus hoofdmassage liggend. Wat leer je? De hoofdmassage wordt in deze cursus, anders dan bij de Indiase hoofdmassage, op de massagetafel gegeven.
Indiase Hoofdmassage WellnessInstituut.
WellnessInstituut Cursus Indiase Hoofdmassage. Een Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek en de schouders aan bod komen. Wat is Indiase Hoofdmassage? Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders.
Online cursus Indiase hoofdmassage Namasté Café.
Tijdens een reis naar India werd ik opnieuw herinnerd aan hoofdmassage en ik besloot om er zelf actief mee aan de slag te gaan. Ik heb nu ruim zeven jaar ervaring in het geven van Indiase hoofdmassages, chakrahealingen, ayurvedische massages en workshops in Indiase hoofdmassage zittend en liggend.
Indiase hoofdmassage InnerZijn.
Main content Indiase hoofdmassage. De Indiase hoofdmassage heeft een positieve werking op je lichaam en is een weldaad voor je geest. Deze massage is niet alleen een ontspannende en verkwikkende massage, maar stimuleert ook de doorbloeding waardoor ons lymfatische stelsel sneller de afvalstoffen zal afvoeren, tevens brengt het ruimte en rust in je hoofd.
Cursus Indiase Hoofdmassage Indian Head Massage Wellness Academie.
Denk hierbij aan de chakras die als de energiecentra van het lichaam dienen en de drie doshas die als de drie basiskrachten de kosmos, de natuur en de mens doordringen. Andere onderwerpen die in de cursus Indiase hoofdmassage worden behandeld, zijn: de basisconstitutie, de massagetechnieken, een volledige Indiase hoofdmassage geven en het gebruik van ayurvedische oliën.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant