Resultaten voor massage op het werk

massage op het werk
Massage op het werk de 10 voordelen op een rij. WorkMassage.
Massage op het werk. Massage op het werk. In 1999 had nog niemand van massage op het werk gehoord. Toen ik een HR-medewerker aan de telefoon kreeg om uit te leggen waarom medewerkers zo opknappen van een WorkMassage heb ik ooit deze leuke reactie gehad: Ontspannen spieren op de werkvloer?
Massageprofs: bedrijfsmassage en stoelmassage op locatie.
Eenmalige bedrijfsmassage boeken. Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het werk.
Stoelmassage op het werk.
23 mei 2017. Custom made massage. door Mirjam van Starrenburg. 10 april 2017. Waarom een massage? Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en nieuwe masseuses op de website? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Massage op het werk Stoelmassage bedrijven en evenementen.
Wij zien een regelmatige massage op het werk als een dienst die bijdraagt aan de strategie van een succesvol bedrijf. Een gezond bedrijf kan niet zonder gezonde medewerkers. Massage op de werkplek zorgt voor preventie van klachten die ziekteverzuim veroorzaken.
Vitallife Massage op werk.
Wanneer een bedrijf zijn werknemers massage op werk aanbiedt, dan is te verwachten dat dit tot grote tevredenheid zal leiden onder het personeel.Vooral kantoorpersoneel zal veel baat hebben bij massage op werk omdat zij snel te kampen hebben met nek en rugklachten.
MASSAGE OP HET WERK Massages en Zee.
MASSAGE OP HET WERK. Een stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage. Op een comfortabele massagestoel worden uw rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.
Werkkostenregeling stoelmassage.
Privacyverklaring Helder Werk. Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Deze regeling vervangt de oude regeling van de belastingdienst die de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel regelt. In de werkkostenregeling is ook de verstrekking van stoelmassages of bedrijfsmassages opgenomen. De werkkostenregeling brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. In de nieuwe regeling van de belastingdienst mag u als werkgever uw personeel tot een maximum van 12%, van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dan kan bedrijfsbreed. Stoelmassages en de werkkostenregeling. De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages of bedrijfsmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd. Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de nihil waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 12%, ruimte. Deze voorwaarden zijn. U hebt als werkgever een arboplan. De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan. De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
WorkMassage verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Dat geeft vrijheid, gezondheid en blijheid! Ik ga akkoord dat ik nieuwsbrieven kan ontvangen. Bekijk onze privacyverklaring. 1021 KE Amsterdam. 020 612 32 85. Stoelmassage Den Haag. Free WorkMassages voor het goede doel. Stoelmassage op het werk. Massage op evenementen.
Op het werk ZeNNsation.
In 20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans. De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk, op regelmatige basis. daling kortdurend ziekteverzuim. vermindering van schouder, nek en rugklachten. bewustwording van eigen werkhouding.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant