Meer resultaten voor massage op het werk

massage op het werk
Stoelmassage op locatie in heel Nederland Massageprofs.
Een stoelmassage op locatie is een ontspanningsmassage die 15 tot 20 minuten duurt. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op het werk of bij evenementen aan te bieden.
Werkkostenregeling stoelmassage.
De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats. De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer. Indien niet wordt voldaan aan deze voorwaarden kunnen de stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt, maar gaan ze wel ten koste van de 12%, ruimte in de werkkostenregeling. Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst.: Wilt u meer weten over de diverse betalingsmogelijkheden of de tarieven voor de stoelmassage? Neem dan contact met ons op! Online stoelmassage boeken. Copyright Helder Werk B.V.
Vitallife Massage op werk.
Wanneer een bedrijf zijn werknemers massage op werk aanbiedt, dan is te verwachten dat dit tot grote tevredenheid zal leiden onder het personeel.Vooral kantoorpersoneel zal veel baat hebben bij massage op werk omdat zij snel te kampen hebben met nek en rugklachten.
Massage op het werk Op Stoel Friesland Groningen.
Ontspanning is hierdoor belangrijker dan ooit tevoren. Een stoel massage op het werk is een effectieve methode om te ontspannen, stress te verminderen en het ziekteverzuim te verlagen. In 20 minuten laten we u en uw collega's' volledig tot rust komen en zich na de massage in Friesland of Groningen direct beter voelen.
MASSAGE OP HET WERK Massages en Zee.
MASSAGE OP HET WERK. Een stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage. Op een comfortabele massagestoel worden uw rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.
Bedrijf Massage Vital@Work l Stoelmassage op Locatie voor Bedrijven op Werk en Evenement l Hilversum Utrecht Amersfoort Amsterdam.
Bedrijfsmassage is effectief tegen spierspanning, werk stress en rsi. Het regelmatig ondergaan van massage op het werk vermindert stress en helpt om lichamelijke klachten te verlichten of op te lossen. Ziekteverzuim preventie en fiscaal aftrekbaar! Massage op Evenement en Locatie.
WorkMassage verzorgt stoelmassages voor bedrijven.
Wat wél werkt is ontdekken hoe stress bij jou werkt zodat je patroon steeds minder invloed op je heeft. Wordt weer baas over je eigen priori tijd. Dat geeft vrijheid, gezondheid en blijheid! 1021 KE Amsterdam. 020 612 32 85. Stoelmassage Den Haag. Free WorkMassages voor het goede doel. Stoelmassage op het werk. Massage op evenementen.
Stoelmassage op het werk YouTube.
Published on Feb 16, 2010. Korte demonstratievideo van stoelmassage op het werk. Kijk voor meer informatie op http//goo.gl/5Zyf3.: Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Stoelmassage Massage in Beweging Duration: 3006.
FIT! Sportmassage, Stoelmassage, acupressuur, massage op het werk.,
In de praktijk. Massage aan huis. Vroege vogel massage. Op het werk. Massage aan huis. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Een gezond bedrijf. Stoelmassage werkt preventief tegen werk gerelateerde klachten en zorgt ervoor dat al bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant