Resultaten voor massage voor stellen

massage voor stellen
Erotische Parenmassage Massagewereld.
Mail Den Haag. Geisha Massage Antwerpen 32 3 485 83 88. Mail Geisha Massage. MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het aanbod aan erotische massages, onze masseuses, vacatures etc. VOLG ONS OOK VIA.
Aanbod Tantramassage Marjanne Hurks. Aanbod Tantramassage Marjanne Hurks.
Kosten 280 voor 25, uur. Voor wie meerdere ervaringen heeft opgedaan met mijn tantramassages is er een speciaal programma voor gevorderden. Dit bestaat uit een Saïvistische tantramassage, die op een matras op de grond gegeven wordt. Deze dansachtige flowmassage komt uit de provincie Kashmir in India, en wordt gekenmerkt door zijn zeer langzame vloeiende sensitieve aanrakingen. Door het ritme van de muziek en de tranceachtige bewegingen kom je geheel in de vertraging en in balans. Van hieruit ontspant je lichaam en maak je een diepgaand hartscontact met jezelf. Tegelijkertijd voel je dat je bijna één wordt met de geefster en toch in je eigen kracht blijft. Voorafgaand aan de massage wordt je met een meditatieve dans uitgenodigd je helemaal naakt en open te stellen.
Stellen massage met twee tantriks Ischia en Mario Pure Intentions Tantra.
Zijn er andere zaken waarmee we rekening moeten houden voordat we de massage beginnen? Een Stellen Massage met 2 tantriks Ischia en Mario duurt 2 uur. Met de verschillende Extra Tantra Ervaringen voor Stellen Massages kun je dat per half uur uitbreiden, met een maximum van totaal 4 uur.
Tantra cursussen Pure Nature Passion.
Jan en Helene. Tantrische massage cursus voor stellen en de cursus werken met de intieme delen. Momenteel hebben we twee verschillende cursussen van elk één dag. Ze worden steeds in één weekeind gegeven en kunnen dus ook gezamenlijk als een weekeindcursus gedaan worden.
Cursus liefdevol masseren Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Er worden tijdens de workshop verschillende massagetechnieken gecombineerd, om zo een workshop samen te stellen die op maat is gemaakt. De workshop is zowel voor mensen die nog nooit een workshop massage hebben gevolgd en volgens eigen zeggen maar" wat doen" als mensen die al reeds massage ervaring hebben opgedaan.
Energetische Massage Voor Stellen.
Schrijf je hier in voor de cursus Energetische Massage Voor Stellen. Op dit moment is er nog geen datum bekend. Houd me op de hoogte. Ervaringen Energetische Massage. Heel goed gedaan. Fijne ruimte en goede toegankelijkheid voor het zijn; zijn zoals je bent!
massage voor koppels Belle Ame.
Prijzen en sfeerimpressie. massage voor koppels. massage voor koppels. Een privé massage workshop voor stellen, koppels, vrienden, partners. Elkaar in een veilige en privé setting masseren. Geven en ontvangen! Jullie verbinding verdiepen en elkaar; aanraking, rust, tijd, aandacht, warmte en liefde geven.
Massage Desire Centre.
15, uur waarvan 1 uur massage: 100 Euro. 2 uur waarvan 15, uur massage: 150 Euro. 25, uur waarvan 2 uur massage: 200 Euro. De bedragen zijn inclusief BTW. Neemt u voor tarieven van vier-handen-massages en sessies met stellen alstublieft even contact op.
Erotische massage solo of voor koppels.
Zie hoe je partner opgewonden wordt, geniet zelf van massage langs je intiemste plekjes en laat daarna gebeuren wat goed voelt. Onze masseuses laten het ook graag gebeuren. Laat een erotische massage een sensueel samenspel zijn voor jullie als koppel en geniet van een spetterend einde.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant