Op zoek naar sportmasseur?

sportmasseur
Maaike Bennink Sportmassage.
Zo ben ik te vinden op evenementen voor het geven van massages aan de sporters en werk ik intern bij bedrijven voor het geven van stoelmassages. Ik werk voornamelijk preventief of ondersteunend en werk nauw samen met een fysiotherapeut en of specialist. 5211 WC s-Hertogenbosch. Meer op Facebook. Gediplomeerd sportmasseur en lid/licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor sportmassage NGS.
Zoek een masseur.
Massageteams bij evenementen. Waarom naar de sportmasseur? Waarom naar de wellnessmasseur? Waarom naar de sportzorgmasseur? Zoek een masseur. Vergoedingen door zorgverzekeraars. Klacht over een masseur. Opleiding tot masseur. Opleiding tot sportmasseur. Opleiding tot sportzorgmasseur. Opleiding tot wellnessmasseur. Voordelen NGS diploma.
N.G.S. Sportmassage WellnessInstituut.
Bovendien kan u als sportmasseur overbelasting herkennen en blessures voorkomen door gebruik te maken van tapen of bandageren. Indien u uw diploma heeft behaald, kunt u uw eigen praktijk starten, aan de slag op het sportveld of bij een sportclub en als sportmasseur en/of sportverzorger aan de slag.
Cursus Sportmassage Thuiscursus.NL.
Heb jij een passie voor toneel en theater en houd. Volg ons op Facebook. 2018 Ondernemersschool B.V. alle rechten voorbehouden Marksingel 2A 4811NV Breda info@nhbo.nl 020 423 0770 Kvk: 63376342 Btw: NL855209483B01 Disclaimer FAQ. Create New Account / Forgot Password?
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Sommige afgestudeerden starten direct fulltime als sportmasseur. Anderen beginnen met enkele uren per week naast hun vaste baan en bouwen het langzaam op. Als sportmasseur heb je tenslotte zelf de regie over het aantal uren en de tijden waarop je je werk doet.
Sportmassage-opleiding van Hogeschool NTI.
Je kunt het officieel erkende diploma van Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behalen, waarna je direct aan de slag kunt als sportmasseur. Sta je te trappelen om te beginnen? Lees snel verder of schrijf je gelijk in! Wat doet een sportmasseur?
Sportmassage Massage gezonde Ontspanning.
Omdat een sportmasseur beter weet welke belasting een sport oplevert kan hij gerichter werken. Een sportmasseur heeft een andere taak dan de sportfysiotherapeut. De fysiotherapeut komt in beeld bij blessures maar ook bij aandoeningen waar sport als deel van de behandeling wordt ingezet.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
Om in aanmerking te komen voor het NGS-diploma Sportmasseur dien je eerst minimaal een maand van tevoren te zijn geslaagd voor het theorie-examen Sportmasseur van het NGS. Het theorie-examen wordt verzorgd door Cito en wordt digitaal afgenomen in een daartoe ingericht testcentrum.
Cursus Sportmassage LOI.
Binnen het proces dat een sporter doorloopt bij de sportmasseur, zorgt de sportmasseur er te allen tijde voor dat hij verantwoording kan afleggen over de keuzes die hij heeft gemaakt en de handelingen die hij heeft verricht. Dit proces en deze verantwoording vallen onder de vlag kwaliteitszorg.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant