Op zoek naar stoelmassage utrecht?

stoelmassage utrecht
Salvete Beauty Massage Utrecht. Gegroet" Ga in Gezondheid."
Salvete Beauty Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massages en harsbehandelingen. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht.
Massage praktijk Losjes sinds 2004 gespecialiseerd in klacht behandeling.
Onze masseurs zijn erin gespecialiseerd om de stoelmassage aan te passen aan de behoefte. Dat betekent dat wij niet vanuit een vast protocol werken, maar dat iedere werknemer een op maat gesneden massage krijgt! Dat betekent dat er bij iemand met schouderklachten meer tijd aan de schouder besteed wordt, bij onder rugklachten meer tijd aan de onderrug, etc. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met ons kantoor: info@centrumtevree.nl, tel. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! Waar wij uniek in zijn.: Wij werken met een vast team van vijf masseurs, waarvan drie vrouwelijke en twee mannelijke masseurs. Daarnaast beschikken we over drie invalkrachten die allen werkzaam geweest zijn bij Losjes Massage in Utrecht zodat we vrijwel altijd bij uitval van een van de masseurs u toch van dienst kunnen zijn.
Lots Massage en Yoga.
Je vindt Lots op de Willem van Noortstraat 178 in Utrecht. Bij kapsalon Ginger heb ik een aangename en rustige massageruimte ingericht waar je vier dagen per week welkom bent voor massages. Neem contact op met Sonja voor vragen over je massage: 06 467 911 00.
Stoelmassage Utrecht. Diverse bedrijven kiezen voor WorkMassage.
3 reacties op Stoelmassage Utrecht. Door Daphne Fuchs op 2 oktober 2017. Evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, callcenters, noem maar op en Workmassage staat er met stoelen en natuurlijk met masseurs. Al vele jaren masseer ik mee op al deze leuke stoelmassage plekken in en rondom Utrecht voor Workmassage.
Kopos Massage cursussen Klassieke Massage Stoelmassage Partnermassage.
Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massage cursussen, professionele opleidingspakketten, en optimale begeleiding in je ontwikkeling tot masseur. Kopos is een opleidingsinstituut met een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Wij bieden een optimale en professionele begeleiding in een praktijk gericht onderwijsprogramma met professioneel studiemateriaal, speciaal ontwikkeld en gericht op het professioneel opleiden van deze beroepsgroep. Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend cursussen, en in Utrecht voor de overige cursussen.
Stoelmassage op het werk.
In 20 minuten helemaal verkwikt! Een stoelmassage brengt de circulatie op gang zodat je er weer tegen kunt. Maak ook kennis met de vele voordelen van stoelmassage door een kwaliteitsbedrijf: deskundige masseurs, aandacht voor ergonomie, tevreden medewerkers, minder verzuim én de masseur komt naar u toe. Vanuit mijn praktijkruimte in hartje Utrecht geef ik heerlijke verwenmassages.
Stoelmassage in de regio Utrecht.
Een Shiatsu stoelmassage is een vorm van aandacht die zeer gewaardeerd wordt en een bijdrage levert aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Stoelmassage referenties Utrecht. Overzicht van stoelmassage opdrachten in de regio Utrecht. Stoelmassage Arnhem en Nijmegen. Stoelmassage Den Haag.
Massagewerk Utrecht massagewerk utrecht voor een weldadige massage in Utrecht.
voor een weldadige massage in utrecht. welkom bij massagewerk-utrecht. Massage is goed voor lichaam en geest, of het nu een uitgebreide ontspanningsmassage of een korte stoelmassage tussen de bedrijven door is. Er zijn vele soorten massage: holistisch, voetreflexologie, zwangerschapsmassage, deep tissue massage.
Vitallife Stoelmassage Utrecht.
Stoelmassage Utrecht Evenementen Het organiseren van een evenement of personeelsborrel wordt met een stoelmassage op locatie een groot succes. Bij veel bezoekers van uw evenement zult u een onuitwisbare indruk achterlaten. Vitallife stoelmassage Utrecht heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in massages voor het bedrijfsleven.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant