Resultaten voor stoelmassage utrecht

stoelmassage utrecht
Stoelmassage in de regio Utrecht.
Een Shiatsu stoelmassage is een vorm van aandacht die zeer gewaardeerd wordt en een bijdrage levert aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Stoelmassage referenties Utrecht. Overzicht van stoelmassage opdrachten in de regio Utrecht. Stoelmassage Arnhem en Nijmegen. Stoelmassage Den Haag.
Stoelmassage op het werk.
In 20 minuten helemaal verkwikt! Een stoelmassage brengt de circulatie op gang zodat je er weer tegen kunt. Maak ook kennis met de vele voordelen van stoelmassage door een kwaliteitsbedrijf: deskundige masseurs, aandacht voor ergonomie, tevreden medewerkers, minder verzuim én de masseur komt naar u toe. Vanuit mijn praktijkruimte in hartje Utrecht geef ik heerlijke verwenmassages.
Stoelmassage Utrecht Massagepraktijk IJsselstein.
Wilt u zelf de kracht van stoelmassage ervaren? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat we voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen. Massagepraktijk IJsselstein biedt shiatsu stoelmassage en vitaliteitscoaching in Utrecht en omgeving aan. Meer informatie over stoelmassage voor bedrijven.
Lots Massage en Yoga.
Naast het runnen van mijn praktijk doe ik zo nu en dan verschillend freelance werk. Zo masseer ik op festivals, verzorg ik stoelmassage evenementen en geef ik yoga workshops en kinderyoga lessen. Hoe het allemaal begon.: Tijdens één van mijn reizen volgde ik in Thailand mijn eerste massage cursus, ik was meteen verkocht. Terug in Nederland besloot ik mij volledig op massage te richten. Om me te specialiseren in andere soorten massage, ben ik bij Losjes in Utrecht gaan werken.
Stoelmassage Utrecht Massage in Bedrijf.
Vandaar dat er in de Jaarbeurs in Utrecht zo vaak stoelmassage te vinden is. Bekijk onze gunstige tarieven zodat ook uw bedrijf profiteert van onze stoelmassage in Utrecht. Stoelmassage in Utrecht. Onze opdrachtgevers in de regio Utrecht strekken zich uit over de driehoek Naarden Nieuwegein Amersfoort.
Massagewerk Utrecht massagewerk utrecht voor een weldadige massage in Utrecht.
voor een weldadige massage in utrecht. welkom bij massagewerk-utrecht. Massage is goed voor lichaam en geest, of het nu een uitgebreide ontspanningsmassage of een korte stoelmassage tussen de bedrijven door is. Er zijn vele soorten massage: holistisch, voetreflexologie, zwangerschapsmassage, deep tissue massage.
Kopos Cursussen Klassieke Massage Stoelmassage Partnermassage.
Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massagecursussen, professionele opleidingspakketten, en optimale begeleiding in je ontwikkeling tot masseur. Kopos is een opleidingsinstituut met een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Wij bieden een optimale en professionele begeleiding in een praktijk gericht onderwijsprogramma met professioneel studiemateriaal, speciaal ontwikkeld en gericht op het professioneel opleiden van deze beroepsgroep. Je vindt Kopos in Huizen voor de weekendcursussen, en in Utrecht voor de overige cursussen.
Massage Utrecht Een heerlijke professionele massage in Utrecht.
Ontspannings-massage Utrecht, Leidsche Rijn. In mijn praktijk in Utrecht geef ik verschillende ontspanningsmassages. De traditionele onstspanningsmassage een massage met de hand en olie op de huid. De hotstone massage, een massage met handen en stenen met olie op de huid.
Massage praktijk Losjes sinds 2004 gespecialiseerd in klacht behandeling.
Onze masseurs zijn erin gespecialiseerd om de stoelmassage aan te passen aan de behoefte. Dat betekent dat wij niet vanuit een vast protocol werken, maar dat iedere werknemer een op maat gesneden massage krijgt! Dat betekent dat er bij iemand met schouderklachten meer tijd aan de schouder besteed wordt, bij onder rugklachten meer tijd aan de onderrug, etc. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met ons kantoor: info@centrumtevree.nl, tel. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs! Waar wij uniek in zijn.: Wij werken met een vast team van vijf masseurs, waarvan drie vrouwelijke en twee mannelijke masseurs. Daarnaast beschikken we over drie invalkrachten die allen werkzaam geweest zijn bij Losjes Massage in Utrecht zodat we vrijwel altijd bij uitval van een van de masseurs u toch van dienst kunnen zijn.

Contacteer ons

-- stoelmassage op het werk
-- sportmasseur
-- massage op het werk
-- stoelmassage utrecht
-- cursus massage
-- massage voor stellen
-- hotstone massage cursus
-- hoofdmassage
-- massage amersfoort
-- massage brabant