Meer resultaten voor cursus ontspanningsmassage

cursus ontspanningsmassage
Kopos Cursussen Klassieke Massage Stoelmassage Partnermassage.
Cursus Ontspanningsmassage weekend. Cursus Klassieke Massage weekend. Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Stoelmassage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage.
Volg Massage Cursussen bij Float Centrum Zeeland.
Cursus Ontspanningsmassage Looma massage. Een algehele lichamelijke Oosterse ontspanningsmassage. Deze Oosterse ontspanningsmassage oftewel de Indonesische massage is een combinatie van Oosterse en Westerse massage technieken, met gebruik van een heerlijk ruikende olie. Les 1 Kennismaking/cliëntcontact/contras/nek/schouder. Les 2 rug. Les 3 rug/armen.
Cursus ontspanningsmassage.
Waar: Electronweg 9H Hoorn 80 in Hoorn. Aanmelden cursus ontspanningsmassage. Ik meld mij aan voor de ontspanningsmassage cursus.: Hoorn op 12 sept. t/m 10 oktober. Den Helder op 27 sept. t/m 8 november. Hoorn op 12 oktober t/m 16 november.
Basiscursus ontspanningsmassage 3 dagen.
Ziet u het wel zitten om het vak masseren te leren, maar bent u nog niet toe aan een hele opleiding? Of wilt u een ontspanningsmassage kunnen geven voor thuis gebruik? Dan is de basis cursus massage wat voor u!
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage. Dit is de basis voor vele massagevormen. Leer anti-aging behandelingen gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeswijze die inwerken op energetisch vlak. Verdiep je in de menselijke anatomie met aandacht voor lichaamsstelsels, organen incl.
Vergelijk 9 Massage trainingen in Den Haag en boek meteen op Springest.
Cursus Klassieke Massage. Den Haag en 16 andere regio's.' De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Palmaris massageopleidingen Valkenswaard.
Voordat ik de cursus Ontspanningsmassage en Hotstonemassage gevolgd heb bij Palmaris, vond ik het geven van massages wel leuk maar deed ik maar wat.Door het volgen van de cursus heb ik meer inzicht gekregen waarom een ontspanningsmassage ook echt ontspannend is.Dit heeft er zeker toe geleid dat ik met mijn geleerde kennis ook daadwerkelijk iets wil doen.
Massage cursus.
Tijdens een ontspanningsmassage of een massage in het algemeen denk je niet aan andere zaken, want dat zijn afleidingen. Je hele ziel is aanwezig in het NU. De aanraking komt vanuit je ziel, het ontspant de diepste lagen van het lichaam. Masseer met heel je hart. Cursus Lomi Lomi massage.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur