Op zoek naar drukpuntmassage?

drukpuntmassage
Drukpuntmassage Schoonheidssalon By Lauren Beautysalon Schoonheidsspecialiste Den Haag, bezuidenhout.
De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.
Stoelmassage, sportmassage en drukpuntmassage Gezondheidsnet.
De sportmasseur kan met een herstelbevorderende massage een rol spelen bij het voorkomen van blessures. Drukpuntmassage is een eeuwenoude behandeling uit China, die ook wel acupressuur wordt genoemd. Bij deze vorm van massage ga je ervan uit dat het lichaam diverse reflexzones en energiepunten heeft.
Thuisstudie Drukpuntmassage gezicht Opleidingscentrum Kersten.
Welke resultaten geeft de cursus drukpuntmassage gezicht.: Je beheerst de drukpuntmassage van het gezicht. Je kunt anderen, op grond van eigen ervaring, overtuigen van het positieve effect van deze waardevolle behandeling. Je kunt na deze cursus ook bij jezelf deze drukpuntmassage toepassen!
Personal Support Coaching Drukpuntmassage.
Een BMR drukpuntmassage zorgt direct voor ontspanning en verzacht klachten als spier of gewrichtspijn, hoofdpijn, duizeligheid of ademhalingsproblemen. De massage is discreet en je houdt altijd je ondergoed aan en indien gewenst een hemdje. Ben je geïnteresseerd in een BMR drukpuntmassage, neem dan contact met me op.
Drukpuntmassage Masseuse aan huis.
Kleine punten van ons lijf veroorzaken vervelende gevoeligheden of irritaties. Een masseuse aan huis gebruikt de drukpuntmassage zodat je daar mee af kunt rekenen. De kracht van deze drukpuntmassage komt naar voren in het gericht masseren van deze specifieke plaatsen.
Chinese drukpuntmassage Flowtime Nederweert Weert.
Chinese drukpuntmassage is onderdeel van de Tuina-massage. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven.
Cursus drukpuntmassage De Regenboog Academy.
Na de cursus kun je de drukpuntmassage als methodiek inzetten in jouw praktijk om ouders/verzorgers te ondersteunen zodat ouders een positieve bijdrage kunnen leveren en de verbinding met hun kind kunnen aangaan. Dit versnelt het helingsproces. De drukpuntmassage heeft een positief effect op heel het lichaam.
Acupressuur drukpuntmassage Massage in Bedrijf.
De term drukpuntmassage is een meer algemene term voor zowel acupressuur als shiatsu massage. In feite duidt het woord drukpuntmassage op het verschil met de traditionele massage waarbij gebruik wordt gemaakt van glijdende bewegingen van handen, vingers en duimen. Bij drukpuntmassage is de behandeling gericht op acupunctuurpunten, triggerpoints, en reflexpunten.
Wat houdt drukpuntmassage in?
Wat is drukpuntmassage? Drukpuntmassage, ook wel acupressuur genoemd, is een vorm van traditionele Chinese geneeskunst, die gebruik maakt van de 12 meridianen die in ons lichaam lopen. De meridianen staan weer in verbinding staan met onze organen en op die meridianen liggen weer allerlei meridiaanpunten.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur