Resultaten voor drukpuntmassage

drukpuntmassage
Drukpuntmassage Massage Magazine.
Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is gebaseerd op het principe dat storingen in de spieren, zenuwen en organen zich openbaren in het netwerk van meridianen waardoor de levens-energie stroomt. Op de meridianen liggen 365 vitale punten die voor de drukpuntmassage van belang zijn.
drukpuntmassage Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Deze verkwikkende massage is gebaseerd op een Japanse vorm v a n drukpuntmassage e n k lassieke massage. This reviving massage is based on techniques of Japanese pressure point massage en classical massage. Een heel comp le t e drukpuntmassage, o nt wikkeld om.
Stoelmassage, sportmassage en drukpuntmassage Gezondheidsnet.
De sportmasseur kan met een herstelbevorderende massage een rol spelen bij het voorkomen van blessures. Drukpuntmassage is een eeuwenoude behandeling uit China, die ook wel acupressuur wordt genoemd. Bij deze vorm van massage ga je ervan uit dat het lichaam diverse reflexzones en energiepunten heeft.
Shiatsu Drukpuntmassage BS Wellness.
Shiatsu is een zachte, maar grondige drukpuntmassage met oprechte aandacht voor de ontvanger. Maar shiatsu behelst veel meer dan enkel massagetechnieken, het is een complete gezondheidsleer. Deze eeuwenoude behandelwijze uit Japan, gaat uit van een totaalbeeld van de mens; de lichamelijke, geestelijke en spirituele niveaus kunnen niet los van elkaar gezien worden.
Drukpuntmassage Praktijk voor Chinese geneeswijze.
Drukpuntmassage behandelt door middel van druk van de duimen of de handpalmen de stagnatie op de pijnpunten. Een aanvullende methode om de Qi in het lichaam in beweging te zetten is het zogenaamde Cuppen. Glazen bollen worden op bepaalde meridianen, meridiaanpunten en/of pijnplekken gezet.
Chinese drukpuntmassage Flowtime Nederweert Weert.
Chinese drukpuntmassage is onderdeel van de Tuina-massage. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven.
Drukpuntmassage Praktijk Make" Sense."
Actie voor onderzoeken naar Kanker. Het lichaam is de spiegel van de ziel. Drukpuntmassage is een druktechniek die gebruik maakt van meridianen en de meridiaanpunten die ongeveer 5000 jaar geleden in China op papier zijn gezet. Tegenwoordig zijn veel themas van de drukpunten vastgelegd.
Thuisstudie Drukpuntmassage gezicht Opleidingscentrum Kersten.
Welke resultaten geeft de cursus drukpuntmassage gezicht.: Je beheerst de drukpuntmassage van het gezicht. Je kunt anderen, op grond van eigen ervaring, overtuigen van het positieve effect van deze waardevolle behandeling. Je kunt na deze cursus ook bij jezelf deze drukpuntmassage toepassen!
Wat houdt drukpuntmassage in?
Wat is drukpuntmassage? Drukpuntmassage, ook wel acupressuur genoemd, is een vorm van traditionele Chinese geneeskunst, die gebruik maakt van de 12 meridianen die in ons lichaam lopen. De meridianen staan weer in verbinding staan met onze organen en op die meridianen liggen weer allerlei meridiaanpunten.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur