Zoeken naar masseur opleiding

masseur opleiding
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Massage MBO-niveau.
Vele cursisten hebben in de loop der jaren de opleiding met goed gevolg afgerond en zijn een praktijk begonnen en/of hebben zich verder gespecialiseerd en ontwikkeld in de door hen gewenste richting. Het doel van de beroepsopleiding tot masseur is u een gedegen basis te geven om u als masseur te kunnen profileren.
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen.
De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren. Dit kan je doen in een eigen praktijk, of in dienst van een instelling.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Het uitgangspunt van de opleiding tot integraal en holistisch masseur is erop gericht dat je in staat bent je te ontwikkelen tot veelzijdig en vakbekwaam masseur. Als integraal masseur heb je zowel aandacht voor het lichaam als voor de mens als geheel, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel.
MSP Opleidingen Sinds 1984 hét opleidingsinstituut voor massageopleidingen.
Voor jou als je niet wil werken als masseur in de sportwereld, maar wel goed voorbereid aan de slag wil in bv. een eigen massagepraktijk, een wellnesscentrum of sauna. MSP Opleidingen heeft in Nederland de meeste ervaring met het geven van deze opleiding.
HBO opleiding Massage Therapeut.
uitkomen bij een massage cursus op opleiding. Na de eerste cursus besmet raken met het massagevirus en vervolgens niet meer kunnen stoppen. Heerlijk is het om te zien dat ogen gaan stralen als er over het massage vak wordt gesproken. Als Massage Therapeut heb je de mogelijkheid om levens te veranderen en indirect je eigen leven te veranderen of om meer inzichten te krijgen in je leven. De meeste masseurs zijn het erover eens dat de mogelijkheid om pijn en stress te verminderen, ontspanning en welzijn te bevorderen bij je cliënten erg waardevol is. Als masseur maak je de keuze waar je wilt werken, hoe lang en hoe vaak.

Hieronder enkele reacties op deze opleiding.: Franssen, Zierikzee Ik kon al aardig masseren, maar had geen theoretische achtergrond erbij. Middels deze opleiding leer je alles over het menselijk lichaam en leer je waarom je op een bepaalde manier en bepaalde plekken masseert.
Home MOOD massage opleidingen.
Dat jij jij kunt zijn bij MOOD en dat jij je kunt ontwikkelen tot een unieke masseur. Een masseur met echte passie en liefde voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen. Ooit zijn we begonnen met het thema CREATE YOURSELF!
Opleiding: Massage Opleiding in 1 jr professioneel masseur Springest.
Omdat de klassieke massage het vervolg is op de cursus ontspanningsmassage is het niet aan te raden daarmee te beginnen. Na afronding van de opleiding tot masseur kun je je aansluiten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche, BMS.
Opleiding tot masseur.
Home Opleiding tot masseur. Opleiding tot masseur. Bij de door het NGS erkende opleidingsinstituten kan je drie opleidingen volgen.: Opleiding tot sportmasseur. Opleiding tot sportzorgmasseur alleen toegankelijk voor sportmasseurs. Opleiding tot wellnessmasseur. Klik om meer te lezen over de verschillen tussen de opleidingen.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur