Meer resultaten voor sportmassage eindhoven

sportmassage eindhoven
Massage sportmassage TotalFysio.
Home Diensten Massage sportmassage. TotalFysio biedt sportmassage aan op zes locaties in Noord-Brabant: Eindhoven Vijfkamplaan, Eindhoven Philipsstadion, Rosmalen, Sint-Oedenrode, Tilburg en Vught. Wat is sportmassage? Sport en ontspanningsmassages kunnen helpen bij revalidatie na een ongeval of blessure en helpen daarnaast de sportprestaties te verbeteren.
Sportmassage in Eindhoven.
Heb je vragen ten aanzien van een behandeling? Dan bel of mail je natuurlijk ook! NB In mijn praktijk worden géén erotische/seksuele massages/handelingen verricht. Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS. Massagepraktijk Ineke Maas. 5629 MK Eindhoven.
Erkende opleiding sportmassage Eindhoven.
De leslokatie van de sportmassage opleiding in Eindhoven is.: Theo Koomenlaan 1. 5644 HZ Eindhoven. De leslokatie is goed bereikbaar vanuit ondermeer: Deurne, Eindhoven, Helmond, Gemert, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Someren, Uden, Valkenswaard en Veldhoven. Meer informatie is te vinden op de website van IVS Opleidingen.
Vergelijk 11 Massage trainingen in Eindhoven en boek meteen op Springest.
Extra informatie: incl. group Maximaal 16 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 16 9 maanden MBO. Eindhoven en 10 andere regio's.' Sportmassage is een ideale basis voor iedereen die serieus met massage aan de slag wil. Tijdens de sportmassage opleiding wordt essentiële.
Paarden Sportmassage Eindhoven Voor een soepel en ontspannen paard.
Bovendien is het voor zowel paard als ruiter een leuke variatie in de warming-up of training. Tijdens een sportmassage-behandeling wordt uw paard gemobiliseerd en gestretched en krijgt u oefeningen aangereikt die u zelf met uw paard kunt doen. 2017 Paarden Sportmassage Eindhoven.
Sportmassage in Eindhoven.
De sportmassage behandelingen zijn ook hier afgestemd op de klacht van de sporter of om blessures te voorkómen en ik werk hierin samen met verschillende andere disciplines onder één dak. Ik zie u graag aan de Karel de Grotelaan 347-349 in Eindhoven.
Corpsstabilithy sportmassage Eindhoven Sportmassage, blessures bestrijden en voorkomen en haptonomische sportbegleidingCorpsstabilithy sportmassage Eindhoven Sportmassage, blessures bestrijden en voor
JOHANVANDENHEUVELMASSAGE Home.
Welkom bij Sportmassage praktijk Johan van den Heuvel Massage. Dit is een massagepraktijk voor sportende en niet sportende mensen., ik ben een volledig gediplomeerd ngs sportmasseur uit Eindhoven. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel. en problemen met spierspanningen.
SportMassagepraktijk Bosboom www.bosboomsportpraktijk.nl.
Legt beschermende tapes en bandages aan en verzorgt EHBSO. De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is makkelijk bereikbaar met genoeg parkeerruimte. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. SportMassagepraktijk Bosboom Goorstraat 27a 5613 BL Eindhoven T: 0624989808 @: info@bosboomsportpraktijk.nl.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur