Op zoek naar sportmassage eindhoven?

sportmassage eindhoven
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Massage sportmassage TotalFysio.
Home Diensten Massage sportmassage. TotalFysio biedt sportmassage aan op zes locaties in Noord-Brabant: Eindhoven Vijfkamplaan, Eindhoven Philipsstadion, Rosmalen, Sint-Oedenrode, Tilburg en Vught. Wat is sportmassage? Sport en ontspanningsmassages kunnen helpen bij revalidatie na een ongeval of blessure en helpen daarnaast de sportprestaties te verbeteren.
Souplesse Sportmassage Eindhoven.
Sportmassage in Eindhoven. Tijdens het sporten/bewegen maar ook tijdens het dagelijks leven worden spiergroepen intensief gebruikt en soms ook overbelast. Sportmassage is een manier om het herstel te bevorderen en geeft verbeteringen van de doorbloeding en stofwisseling zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden.
Paarden Sportmassage Eindhoven Voor een soepel en ontspannen paard.
Paarden Sportmassage Eindhoven stelt geen diagnoses en is op geen enkele manier een vervanging voor de zorg van een dierenarts! Mocht er na 2 à 3 behandelingen geen of niet voldoende resultaat zijn dan wordt u doorverwezen naar desbetreffende specialist.
Atria-Eindhoven Sportmassage.
De sportmassage opleiding van Atria-Eindhoven gaat in op alle aspecten van de theorie en de praktijk. Atria-Eindhoven leidt op voor het officiële diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Met dit diploma heb je een erkend bewijs van je vakmanschap.
JOHANVANDENHEUVELMASSAGE Home.
Welkom bij Sportmassage praktijk Johan van den Heuvel Massage. Dit is een massagepraktijk voor sportende en niet sportende mensen., ik ben een volledig gediplomeerd ngs sportmasseur uit Eindhoven. Als sportmasseur verricht ik herstellende massages voor spierletsel. en problemen met spierspanningen.
Sportmassage Verhoog je belastbaarheid Geldrop Eindhoven.
Verbeter de conditie, belastbaarheid en voorkom blessures. Sportmassage voor het verbeteren van de algehele conditie evenals het vergroten van de belastbaarheid van de spieren. Wat doet sportmassage? Sportmassage zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd waardoor het lichaam sneller herstelt.
Rob Leeuw Sportmassage.
Rob Leeuw Sportmassage: Dé Sportmasseur van Eindhoven. Sport je maar heb je het gevoel dat je niet los komt? Ben je net hersteld van een blessure en wil je je lichaam weer snel in conditie hebben? Dan is een afspraak bij Rob Leeuw sportmassage iets voor jou!
Sportmassage in Eindhoven.
Heb je vragen ten aanzien van een behandeling? Dan bel of mail je natuurlijk ook! NB In mijn praktijk worden géén erotische/seksuele massages/handelingen verricht. Ik sta als erkend en gediplomeerd sportmasseur geregistreerd in het kwaliteitsregister van het NGS. Massagepraktijk Ineke Maas. 5629 MK Eindhoven.

Contacteer ons

-- Massage Therapie
-- cursus ontspanningsmassage
-- masseur opleiding
-- drukpuntmassage
-- sportmassage eindhoven
-- sportmassage utrecht
-- ontspanningsmassage amsterdam
-- ontspanningsmassage rotterdam
-- thaise massagesalon
-- opleiding tot masseur