Meer resultaten voor massage den bosch

massage den bosch
Praktijk voor Massagetherapie Klassiek Homeopathie in Den Bosch.
Praktijk In Balans Totaal staat in de editie nummer 3/2013 van Massage Magazine met een artikel over massage bij slapeloosheid. Het is een heel mooi artikel geworden! Mooi artikelen over mijn praktijk.: Een geweldige Triggerpoint Massage bij Praktijk In Balans Totaal!
THAIS WELLNESS CENTRE DEN BOSCH.
Laat u verwennen met een massage en/of behandeling in Thais Wellness Centre Den Bosch! Op deze website kunt u kennis nemen van ons aanbod. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt, een toelichting wilt of wilt reserveren voor een traditionele Thaise massage.
Welkom MdR Sportmassage Den Bosch.
a-specifieke rugpijnklachten massage. Medical Taping Concept / Kinesiologie. Tijdens evenementen verzorg ik massages aan de sporters, en verleen ik sportverzorging en. Eerste Hulp bij Sport Ongevallen. Mijn taak als sportmasseur is voornamelijk preventief of ondersteunend. Eventueel verwijs ik door naar een specialist of fysiotherapeut en heb ik een samenwerkingsverband met Oefentherapie Den Bosch West.
Aguest Schoonheidssalon Den Bosch Massage en huidverzorging.
Aguest schoonheidssalon Den Bosch. Er goed uitzien en je goed voelen. Dat is waar Aguest voor staat. Maak vandaag nog een afspraak! Om een indruk te krijgen hoe onze schoonheidssalon eruit ziet, hebben we hier wat fotos geplaatst van onze schoonheidssalon een aantal behandelingen. Reacties klanten Aguest. Bij Aguest staat service kwaliteit hoog in het vaandel. Al jarenlang trouwe klant bij Aguest en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik kom regelmatig bij Aguest voor een massage en schoonheidsbehandelingen.
Den Bosch.
Chinese massage therapie├źn door Chinese Therapeut Jery, afkomstig uit het meer. Hangzou Kap en Massagesalon. Den Bosch admin. Hangzou Kap en Chinese Massage salon is gevestigd in de Orthenstraat, in het centrum van Den Bosch, gespecialiseerd in originele Chinese ontspanningsmassages voor zowel mannen meer.
Aquarius Massagesalon Wellnessparken Den Bosch.
In 2008 ben ik als masseur gaan werken in de sauna de Thermen in Rosmalen. Nu heb ik mijn eigen praktijk, Aquarius Health Massage, in Wellness Park De Taling." Contact en reserveren. Behandelingen zijn altijd op afspraak. Kennis en Behandelcentrum. Cadeau en accessoiresshop. Wellnessparken Den Bosch.
Advertenties van MassageWereld Den Bosch Speurders.nl.
U kunt vanaf nu ook voor de deur parkeren bij onze salon in Den Bosch. Hoe werkt het.: U parkeert op straat rondom de vestiging van MassageWereld Den Bosch, u onthoudt de parkeerzone en uw kenteken en geeft deze direct bij binnenkomst door aan de gastvrouw.
Massagesalons in s-Hertogenbosch, Noord-Brabant: Boek direct online! Treatwell.
Shiatsu Massage Therapie Den Bosch. Marloes is shiatsu therapeute en geeft bijzonder ontspannende shiatsu massages in haar praktijk aan de Pieter Breughelstraat in Den Bosch. Bij Shiatsu Massage Therapie kun je terecht voor persoonlijk afgestemde behandelingen van stevige shiatsu tot zacht energetisch.
Naree massage Traditionele Thaise massage.
Wat me het meest opviel in Nederland, is de grote verscheidenheid aan mensen en de grote tolerantie die mensen naar elkaar hebben. De gezelligheid en de knusheid die mensen vooral in huis zoeken. In Thailand hebben wij maar een seizoen, de winter, waarin het met 25 graden koud is. Copyright 2017 Naree Massage Den Bosch Webhosting door Top-Webdesign.nl.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding