Zoeken naar massage workshop

massage workshop
Cursus Massage beginners Personeelsvereniging.
Ook leer je ook professionele grepen uit de klassieke ontspanningsmassage en een aantal basistechnieken uit de shiatsu massage. De cursus zal bestaan uit 6 dinsdagen van 1900-2130: uur van 6 maart t/m 17 april 3 april is er geen les i.v.m. Locatie: Villa Oud-Heyendael, René Descartesdreef 21, Nijmegen. Je kunt je aanmelden tot één week voor aanvang van de cursus. De workshop wordt gegeven door Mo Reker, een professioneel massagetherapeut met een eigen praktijk in Nijmegen en twee dagen per week in het Radboudumc.
Workshop partnermassage Massageles.nl Cursussen, Opleidingen en workshops.
In deze workshop leert u om elkaar met respect en vanuit het hart met warme olie te masseren. De massage is zacht en gericht op ontspanning en genieten. Bij deze workshop kan er gekozen worden om de massage op een massagetafel of op een massagematras te doen.
massage workshop Hier Ben Jij massage in Utrecht.
In de massageruimte van Yogaya krijgen jullie basisinformatie over masseren, ontvang je een massage en leer je hoe je iemand anders kan masseren. Je oefent op en met elkaar, dus je leert niet alleen hoe je kan masseren, maar ontvangt zelf ook een lekkere massage. In deze workshop ligt de nadruk op een rugmassage.
Massage workshop Tilburg Massage.
Mocht jij geen partner hebben, maar toch willen leren masseren? Geen probleem, dan zorgen wij voor een partner. In samenspraak wordt er gekeken welke massage het best bij jullie past. Heb je zelf leuke ideeën, schroom niet en bel om extra mogelijkheden te bespreken.
Cursus liefdevol masseren Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Er worden tijdens de workshop verschillende massagetechnieken gecombineerd, om zo een workshop samen te stellen die op maat is gemaakt. De workshop is zowel voor mensen die nog nooit een workshop massage hebben gevolgd en volgens eigen zeggen maar" wat doen" als mensen die al reeds massage ervaring hebben opgedaan.
Workshop Masseren volgen? Thermae 2000.
Maak dan nu kennis met deze speciale workshop. Gedurende deze workshop, kunt u kennis maken met de basistechnieken uit de klassieke massage die thuis kunnen worden toegepast. Na deze workshop bent u in staat om anderen te voorzien van een heerlijke ontspannende massage.
De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording in Den Haag.
De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording. Hoe kom je er van af? Massage cursus voor Beginners. Massage Start Up! Massage cursus voor Gevorderden. Copyright 2005-2018 OMB-Academie.nl Massage Opleiding Cursus Workshop Disclaimer. Deze website maakt gebruik van cookies Meer informatie Oke, geen probleem.
Massage cursus noord-holland leer massage in een weekend! Anand Opleidingen.
Tevens biedt de website informatie over massagetafels en heb je toegang tot videos na het volgen van de cursus met uitleg en de stappen van de massage. Naast de videos vindt je na inschrijving van je massage cursus een e-book over massage en leer je hoe je de zelfstudie moet aanpakken na afloop van de workshop.
Een Privé Massageworkshop voor Twee bij Yogastudio YourBalance in Tiel.
Het is ook mogelijk om met meer personen een workshop te volgen, wij hebben mogelijkheden voor groepen t/m 24 personen! Heb je interesse? Wij informeren je graag over de mogelijkheden! Massage workshops verdiepingslessen. Workshop ontspanningsmassage I. Workshop ontspanningsmassage II. Thai Yoga Massage.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding