Meer resultaten voor massage workshop

massage workshop
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Uitleg over Massage en over deze cursus; kennismakingsoefening, Opbouw van de massage en massage handgrepen oefenen; tips over aanschaf massagetafel en opzetten massagetafel. Toegepaste yoga en meditatie, Massage van de benen voorkant. Massage van de nek en schouders. Massage van de armen.
Massage cursus individueel en in groepen te Utrecht.
massage massagecursus hotstone cursus en producten in Utrecht en Rotterdam. Cursus Partner massage. De cursus Partnermassage is gebaseerd op de klassieke massage en bevat eenvoudige toe te passen massagetechnieken. De onderdelen die behandeld worden zijn nek, schouders, rug en benen.
massageworkshop Delft Mariam Massage.
Leer vanuit ontspanning elkaar een massage te geven! De massageworkshop is gericht op twee mensen die elkaar en zichzelf aandacht willen geven. Je geeft en ontvangt een massage vanuit meditatieve aandacht. Als gever betekent dit vanuit je eigen ontspanning de ander uitnodigen om diep te ontspannen.
1-daagse massage workshop SOW Opleidingen.
Deze workshop is voor iedereen die wil kennismaken met massage en wilt leren hoe je iemand een ontspannende massage kunt geven. Deze workshop is een opstap naar je verdere ontwikkeling als masseur zijnde. SOW opleidingen heeft hierin een flink aantal mogelijkheden, waaronder de cursus klassieke massage van 8 avonden met een vervolgcursus van 4 avonden, en voetreflex massage.
Yoga Lifestyle Studio Massage cursussen en massage workshops in Amsterdam.
De massage is laagdrempelig en kan op elke plek gegeven worden: de ontvanger zit op een gewone stoel, er wordt door de kleding heen gemasseerd en er wordt weinig/ geen olie gebruikt. Na de workshop kun je een massage van ca.
Massage cursus Cursus masseren Massagecursus.
Doe de bijna gratis Massage Start Up! Wil je eerst kennismaken met deze vorm van massage, het cursuscentrum, en het M-team? Meld je dan aan voor de bijna gratis massage workshop met de naam Massage Start Up! Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je een aantrekkelijke korting!
Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans.
Verdiepingsworkshop Partnermassage workshop op maat. Zijn jullie na de Workshop Partnermassage Basis enthousiast over masseren, volg dan ook de Verdiepingsworkshop Partnermassage. Je leert nieuwe massagebewegingen voor de rug, schouders, armen, benen, voeten én het hoofd, waarmee je je partner een nog intensievere massage kan geven.
Workshop Leren masseren WellnessInstituut.
Vanaf nu biedt het WellnessInstituut de workshop leren masseren aan. Leuk om aan mee te doen met vrienden of collegas, maar natuurlijk ook mogelijk met uw partner of alleen! Wat houdt de workshop in? Hoe geef ik een goede massage?
Cursus masseren Utrecht, bij Esoterra leer je effectiever masseren.
Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen van 1000: uur tot 1700: uur alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding