Resultaten voor massagetherapeut

massagetherapeut
Massage opleiding? Volg de massage opleiding van CIVAS! CIVAS Opleidingen, cursussen, workshops.
bij een gemiddelde score van 55, of hoger voor het ingezonden huiswerk en een voldoende voor het thuis af te leggen openboekexamen, ontvangt u het CIVAS-diploma Allround massagetherapeut. deze massage opleiding is geaccrediteerd door de Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
Je hebt dus na afronding van de opleiding tot massagetherapeut ruime achtergrondkennis en je weet elke client een behandeling te geven die haar/hem op het lijf geschreven is. Goed voorbereid aan de slag. Na afronding van de opleiding krijg je het diploma massagetherapeut.
Akademie.
Een goede stoelmassage is een mooie aanvulling op het werk dat je als masseur of massagetherapeut op de tafel doet. Wie kan je dat beter leren dan Howdy Tio? Expert op het gebied van Thai Yoga Massage, integreert hij zijn kennis en ervaring op dit gebied in het werken op een stoel.
Massagetherapie MYOS Opleidingen.
De Massagetherapeut maakt onderscheid tussen specifieke, medische pathologie en aspecifieke klachten en regulatiestoornissen en bepaalt hierbij de grenzen van zijn vakgebied. De invloed van zowel de verstorende als de helende invloed van het zenuwstelsel speelt een belangrijke rol binnen het werk van de Massagetherapeut.
Cursus Massagetherapeut De Ondernemersschool.
By: benjamin ruyters. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleiding Massagetherapie Thuiscursus.NL.
Heb jij een passie voor toneel en theater en houd. Volg ons op Facebook. 2018 Ondernemersschool B.V. alle rechten voorbehouden Marksingel 2A 4811NV Breda info@nhbo.nl 020 423 0770 Kvk: 63376342 Btw: NL855209483B01 Disclaimer FAQ. Create New Account / Forgot Password?
Kynologisch Massagetherapeut.
Kynologisch Massagetherapeut Module 3. In module 3 bieden wij een therapeutische verdieping van de leerstof en het therapeutisch leren werken met honden en klanten. Je leert gedragsmatig en lichaamsgericht de oorzaak te achterhalen en deze op therapeutische wijze te behandelen.
HBO Massage Therapeut MOOD massage opleidingen.
Al de bovenstaande vakken zijn modulair te volgen net zoals bij de opleiding tot allround masseur, dit betekent dat jijzelf bepaalt wanneer je deze modules gaat volgen. In het 2e en 3e blok zal er voor een groot deel aandacht worden besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling tot massagetherapeut.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage en wellnessbranche. Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie. Modules van de opleiding massagetherapeut / masseur. Dit is een modulaire opleiding.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding