Resultaten voor sportmassage opleiding

sportmassage opleiding
Atria-Eindhoven Home.
Atria-Eindhoven is een opleidingsinstituut met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage, dat georganiseerd wordt door het NGS. Mocht de informatie op de website niet voldoende zijn, bel dan gerust.
Opleiding Sportmassage Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Sportmassage, sporttherapie, massagetherapie, natuurgeneeskundig therapeut en SIVAS therapeut. Nicolette is inmiddels ruim 20 jaar actief als theorie en praktijkdocent sportmassage voor IVS Opleidingen. Daarnaast heeft Nicolette een eigen praktijk en is zij examinator voor de ESPO. Na" mijn opleiding sportmassage bij IVS Opleidingen heeft het massagevirus mij niet meer los gelaten.
Cursus Sportmassage Medi-Sport.
Algemene voorwaarden Cursusinformatie. Cursus Sportmassage Cursus Kinesiotaping. HOME Cursus Sportmassage. Sportmassage Cursus informatie. De sportmassage opleiding van Medi-Sport VOF gaat in op alle aspecten van de theorie en de praktijk. Medi-Sport VOF leidt op voor het officiële diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Cursus Sportmassage Thuiscursus.NL.
Maak werk van je liefde voor fotografie. Tegenwoordig brengen we veel tijd door op onze mobieltjes. Houd zelf de touwtjes in handen met de nieuwe opleiding Regie! Heb jij een passie voor toneel en theater en houd. Volg ons op Facebook.
Cursus Sportmassage LOI.
Doelgroep en beroep. De opleiding Sportmassage is geschikt voor iedereen die zich beroepsmatig of in zijn vrije tijd bezig houdt met het begeleiden van sporters. Je leert sportblessures helpen voorkomen en verzorgen na medische behandeling. Met het diploma Sportmassage van het NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage op zak heb je een bewijs van kwaliteit.
Opleiding NGS Sportmassage, WellnessmassageSportzorgmasseur.,
Nieuwe cursussen NGS Sportmassage en NGS Wellnessmassage! Schrijf nu in voor de gecombineerde opleiding NGS Sportmassage én NGS Wellnessmassage in en word NGS Sportmasseur en NGS Wellnessmasseur! Betaal nu geen 2999, euro naar slechts 149900, betaling in max. 10 termijnen is mogelijk!
Opleiding Sportmassage Rotterdam MSP Opleidingen.
ace algemeen centrum voor examinering ace examens anti-cellulite massage dynamic taping examen sportzorgmasseur Fitnesstrainer Fysiotherapeut info-avond opleiding sportzorgmasseur Jaaropleiding leiden lipomassage lypossage massage masseurs netwerk nederland medisch pedicure sport msp opleidingen ngs ontspanningsmassage Ontspanningsmasseur open dag erkende massage opleidingen opleiding medisch pedicure sport opleiding sportmassage opleiding sportpedicure opleiding sportzorgmasseur opleiding wellnessmassage partner pedicure Personal trainer procert provoet scas scas erkende opleiding medisch pedicure sport scas erkende opleiding sportzorgmasseur scas register schoonheidsspecialist sportmassage Sportmasseur Sportpedicure sportzorg Sportzorgmasseur triggerpointtherapie voetreflexmassage Voetreflexmasseur wellnessmassage Wellnessmasseur.
Opleiding Sportmassage Massage Opleidingen Lian Bart.
Wel verwachten wij natuurlijk een goede inzet van de cursist! Met gepaste trots hebben wij al enige jaren op rij 100% geslaagden voor het diploma Sportmassage juni 2017 was het 10e jaar op rij 100% geslaagden! Inhoud van de opleiding.:
Sportmassage NGS MYOS Opleidingen.
Ga dan de uitdaging aan en schrijf je in voor de erkende NGS-opleiding Sportmassage! Bij twijfel: klik hier voor de bijsluiter! Deze opleiding tot sportmasseur bereidt u voor op het examen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage lid van de European Association of Sportsmassage.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding