Resultaten voor voetreflexologie

voetreflexologie
Voetreflexologie Els Keuning.
Balans tussen lichaam en geest begint bij uw voeten. Een voetreflexologie is een aangename behandeling waarbij zogeheten reflexzones in uw voeten gemasseerd worden, dit zorgt voor natuurlijk evenwicht in het lichaam en ontspannenheid. In mijn salon bent u van harte welkom om de weldadigheid van voetreflexologie te ervaren.
Reflexologie Wikipedia.
Neem het voorbehoud bij medische informatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. De voetreflexologie ook reflexologie of reflexzonetherapie is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten.
Voetreflexologie: een educatieve film uit de opleiding! YouTube.
Met reflexologie kan je een heel ontspannend effect creƫren. Heb je interesse in alternatieve en complementaire behandelingsmethoden? Wil je leren hoe je vrienden en familie verwent met een heerlijk relaxerende reflexmassage? Dan is de sopleiding Voetreflexologie zeker iets voor jou!
Wil jij alles weten over voetreflexologie? Altamira.
De doorbloeding verbeteren en eventuele blokkades in het zenuwstelsel oplossen. De natuur helpen bij het bereiken van homeostase overactieve organen komen weer in een normale toestand. Meer weten over voetreflexologie? Wil je meer weten over voetreflexologie? Het Werkboek voetreflexologie koop je hier.
Zes redenen waarom Voetreflexologie zo gezond is Carolien Rijnkels.
Wist je dat voetreflexologie vergoed wordt door de zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen? Overigens is voetreflexologie nooit bedoeld als vervanger van de reguliere geneeswijzen, maar als aanvullend. Ga bij twijfel altijd eerst langs bij je huisarts.
VoetreflexPlus voetreflexologie, d voetreflex opleiding.
Wil je meer weten over de samenhang tussen lichaam en geest? En wil je zelf aan de slag met de massagetechnieken van voetreflexologie? Dan is de opleiding Voetreflexologie van Total Health zeker iets voor jou! De opleiding is geaccrediteerd door.:
Janice Hinlopen Voetreflexologie Reiki Amsterdam.
06 1309 4246, e-mail: info @ voetreflexologie-reiki.nl zonder spaties Lid Bond van Europese Reflexologen, Afdeling Nederland; registratienummer 6532 Erkend Reiki Practitioner, aangesloten bij Reiki Ryoho Gecertificeerd Auratouch Energetisch healer, aangesloten bij Nederlof Foundation BTW-nummer NL0774.51.107.B01 AGB-code zorgverlener: 90039588 / AGB-code praktijk: 90018045 Aangesloten bij Klachtenportaal Zorg ID 2092 J.F.
Opleiding Voetreflexoloog Wellness Academie.
De opleiding voetreflexologie leert je ook hoe je voetreflexologie op therapeutische wijze kunt inzetten, oftewel hoe je specifieke klachten kunt behandelen. Een belangrijk inzicht hierbij is dat jij als voetreflexoloog niet als genezer optreedt, maar dat je door middel van voetreflexologie de eigen geneeskracht van de ontvanger stimuleert en de werking van het immuunsysteem bevordert.
Voetreflexologie: welke geheimen geven jouw voeten prijs? Holistik.
Voetreflexologie: de geheimtaal van je voeten. Ik ken Martijn al een hele tijd en durf gerust te zeggen dat hij healing hands heeft. Als ervaren voetreflexoloog kan hij technisch goed masseren, maar wat zijn behandeling in mijn ogen pas echt bijzonder maakt is het energetische werk dat Martijn verricht.

Contacteer ons

-- prive massage
-- massage haarlem
-- rugmassage
-- cursus babymassage
-- massage rug
-- massagetherapeut
-- massage workshop
-- triggerpoint massage
-- voetreflexologie
-- massage eindhoven
-- indiase hoofdmassage
-- massage den bosch
-- sportmassage opleiding