Zoeken naar prijs stoelmassage

prijs stoelmassage
Stoelmassage, Shiatsu en Bedrijfsmassage door Helder Werk Stoelmassages.
Workshops tijdens Gezondheidsdagen. Stoelmassage op de Dag van. Shiatsu Stoelmassage training. Een wekelijks stoelmassage programma voor onze studio. Draagt bij aan een meer ontspannen werkhouding van ons personeel. Echt een cadeautje voor mijzelf. Onze medewerkers betalen de stoelmassages met brutoloon.
Tarieven Massage in Bedrijf.
Wie zijn wij. In onderstaande tabel vindt u verschillende pakketten, tarieven en kosten van stoelmassage. Budget pakket Stoelmassages veelal toegepast bij eenmalige opdrachten, tijdens gezondheidsweken of ter ondersteuning van uw beurspresentatie of bedrijfsfeest. Standaard pakket Het meest gekozen pakket om met periodieke stoelmassages de prestaties te verbeteren en verzuim en werkgerelateerde klachten te voorkomen.
Razyday stoelmassage.
Stoelmassage is even op adem komen, een rustpunt temidden van een druk bestaan, ontspannen, even niets hoeven en niets doen, gewoon heerlijk genieten en nieuwe energie opdoen. Ontspanning en hernieuwde energie op de werkplek. Razyday Stoelmassage geeft massages bij u in het bedrijf.
Oase voor jezelf Kosten Stoelmassage.
Vroege vogel stoelmassage 8.00 tot 8.45 uur wordt aan particuliere aangeboden voor, 16, per behandeling. Bij een kaart voor 10 x a 130, euro, is de prijs maar 13 per keer. De kosten per behandeling na 9.00 uur bedragen 19.50 per keer.
ElleMass massagepraktijk voor bedrijven en particulieren Touch Pro stoelmassage Veendam Groningen.
Eventueel in combinatie met een triggerpoint behandeling. De 10-zittenkaart stoelmassage is speciaal ontwikkeld voor particulieren; deze geeft korting op de prijs van een enkele stoelmassage. Stoelmassage werkt vooral preventief en is bij uitstek geschikt om regelmatig te ondergaan, waardoor het de gehele weerstand verhoogt.
Prijzen van massage voor particulieren en bedrijven. Prijzen van massage voor particulieren en bedrijven.
De stoelmassage kan bij u thuis gegeven worden, op de werkvloer of op andere locaties. Bedrijven en Shiatsu stoelmassage. De stoelmassage kan ingezet worden voor de functionaliteit en gezondheid van uw personeel. Bij bedrijven worden in de regel meerdere werknemers op een dagdeel behandeld.
Shiatsu het Gooi: Stoelmassage.
Stoelmassage is laagdrempelig want: het is mobiel de masseur komt met zijn stoel naar u toe, de behandeling is kort en snel, de ontvanger kan zijn gewone kleding aanhouden, de relaxte zithouding is voor vrijwel iedereen toegankelijk en de prijs is laag.Dat maakt dat stoelmassage bij uitstek geschikt is op de werkvloer en bij evenementen, op beurzen, bij trainingen, sportwedstrijden, feesten en als verrassing.
Tarieven stoelmassage op locatie van Zakenmasseurs.
Aanmelding cursus stoelmassage. Tarieven stoelmassage door Zakenmasseurs. Zakenmasseurs levert bedrijfsmassage van de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Voor ieder budget is er altijd een passende aanbieding! Bedrijfsmassage van Zakenmasseurs is een investering die u dezelfde dag al terugverdient. Stoelmassage 15 minuten: 15.
Kosten: Stoelmassage op locatie.
Non-profitinstellingen, zoals een stichting of semi overheidsorgaan, kan gebruikmaken van de compensatieregeling loonheffing. Aftrekken van de kosten kan alleen wanneer het bedrijf een Arbojaarplan heeft opgesteld. Stoelmassage op locatie kan u helpen bij het opstellen van zo'n' Arbojaarplan en heeft op verzoek ook voorbeelden beschikbaar.

Contacteer ons

-- ngs sportmassage
-- massage oss
-- hotstone
-- chinese massage
-- massage amstelveen
-- prijs stoelmassage
-- massage Limburg
-- voetreflextherapie
-- bindweefselmassage
-- massage leren
-- gezondheid
-- nekmassage
-- soorten massage