Resultaten voor voetreflextherapie

voetreflextherapie
Balans-Voetreflextherapie.
Door middel van voetreflexmassage, gesprekken en oefeningen kan ik je helpen de balans in je leven terug te vinden. Voetreflexmassage is erop gericht om blokkades op te heffen en je nieuwe ruimte en inzichten te bieden waardoor je verder kunt groeien.
Voetreflextherapie.
Een combinatie van chinese voetreflexologie, waarbij zowel de reflexzones op de voeten, de meridianen op de onderbenen en acupunctuurpunten mee behandeld worden. Het voordeel hiervan is dat de behandelingen bijzonder effectief zijn. Een andere vorm van voetreflextherapie zijn de energetische massages.
Voetreflextherapie Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Voetreflextherapie is een oude behandeling, volgens de aanhangers zelfs ouder dan acupunctuur. Door: Paul van Wensen Geplaatst: 25 sept 2006 Laatste Wijziging: 16 aug 2016. De grote autoriteit" op dit terrein is Dr. William Henry Fitzgerald, een Amerikaanse KNO-arts, die de behandeling leerde van de Indianen.
Voetreflextherapie? Volg de cursus Voetreflextherapie van CIVAS!
Met de cursus Voetreflextherapie leert u een zeer effectieve therapeutische voetmassage geven. Met voetreflextherapie behandelt u via de voeten de mens als geheel. Als iemand ziek is of uit balans, dan raken zijn energiekanalen geblokkeerd. Met voetreflextherapie ruimt u de blokkades op en brengt u de energiestroom weer op gang.
Voetreflex Therapie Ria Wegman.
hoofdpijn, duizeligheid, slaapproblemen, maagpijn, obstipatie, blaasontsteking, hoge bloeddruk, nek en rugpijn kunnen na een aantal behandelingen verminderen of verdwijnen. Bij ernstige klachten kan voetreflextherapie vaak een welkome bijdrage vormen, naast de medische behandeling. Een voetreflexmassage werkt dan vaak verzachtend en of krachtgevend bij zowel lichamelijke als geestelijke pijn zoals o.a.
Wat is voetreflextherapie.
Pijnbestrijding door voetreflextherapie. Wat is het? Bij voetreflextherapie gaat men ervan uit dat de reflexzones die op de voeten en handen aanwezig zijn, corresponderen met de verticale lichaamszones en zodoende corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam.
Meander praktijk voor voetreflexologie Wat is voetreflextherapie.
Dit is een opvallend verschil met de reguliere geneeskunde, die alleen klachtgericht werkt. Voetreflex kan altijd samen met de reguliere geneeskunde ingezet worden, het vult elkaar prima aan. Over het algemeen zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Hoe werkt voetreflextherapie?
Voetreflextherapie.
Voetreflextherapie is een al eeuwenoude behandelingsmethode die in o.a. China en Japan werd toegepast. Voetreflex gaat uit van een holistisch mensbeeld. Lichaam en geest ziijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Onder onze voeten bevinden zich punten die in verbinding staan met o.a.
Voetreflextherapie Mens en Gezondheid: Natuurgeneeswijze.
Voetreflextherapie voor iedereen Voetreflextherapie is inmiddels een min of meer ingeburgerde therapie, de reguliere geneeskunde verwijst ook met enige r. Gezondheid de natuurlijke geneeswijze van acupressuur Met acupressuur worden de energiestromen in het menselijke lichaam gestimuleerd en verbeterd. Het is een goed voorbeeld.

Contacteer ons

-- ngs sportmassage
-- massage oss
-- hotstone
-- chinese massage
-- massage amstelveen
-- prijs stoelmassage
-- massage Limburg
-- voetreflextherapie
-- bindweefselmassage
-- massage leren
-- gezondheid
-- nekmassage
-- soorten massage